Miért érzem puhábbnak a gél lakkot ha saját körmömön van, mint amikor porcelánon?
Figyelt kérdés
Mindent ugyanúgy csináltam, crystal nails lakkokat használok. Porcelánon teljesen szilárd, kb. nem lehetne lerobbantani sem de saját körmömön meg mintha kicsit puhább lenne és egy pici helyen fel is vált. Ugyanaddig lámpáztam, bolyhozás, primer meg minden meg volt és mégis tök más.2021. márc. 27. 20:28
1/2 anonim válasza:
Az epitett porcelan egy nagyon kemeny, viszonylag vastag reteg a sajat kormodhoz kepest, plusz a C-iv miatt is sokkal jobban tartja a gellakkot. Ezzel szemben a sajat koromnek nincs olyan definialt C-ive, alapbol vekonyabb (de nyilvan genetikatol fugg), maskeppen tapad a gellakk. Ha alapbol vekonyabb a kormod, sajnos van hogy ledobja a lakkot, mert nincs min megtapadnia. En is rengetegszer jarok igy a papir kormeimmel, ezert azt javaslom, hogy gellakk ala is epits egy minimalis porcelant, az meg fogja tartani a lakkot.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igazából nekem olyan vastag körmeim vannak, hogy vágni is nehézkes de ki fogom próbálni amit írtál.
2021. márc. 27. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!