Géllakkozással már próbálkoztam, megvettem hozzá mindent, viszont műkörmöt még nem csináltam. De tervezem. Meg lehet tanulni azt is a netről? van esetleg ötleted, kérdező?
ÉS igen, nekem is rengeteg géllakkom van, meg mindenféle körömdíszítő cuccom.
2021. ápr. 8. 13:58
3/11 A kérdező kommentje:
Műkörömre sajnos nincs ötletem, viszont ha van türelmed, akkor szerintem ez is csak gyakorlás kérdése. Az előkészítés a legfontosabb itt is.
2021. ápr. 8. 14:06
4/11 anonim válasza:
Anyuval kb. 1 hónapja kezdtünk bele, neki csak gél lakkot csinálunk, magamnak viszont porcelánt is, 7-8 színünk van még csak de folyamatosan venném őket :D Az a baj, hogy elsőre kínai gagyit vettünk de nem voltunk vele megelégedve, azóta csak crystal nails lakkokat veszünk de azok meg olyan rohadt drágák.
2021. ápr. 8. 14:32
5/11 anonim válasza:
Lassan 4 éve építek magamnak porcelán körmöket, általában el akarják kérni a körmösöm számát, szóval meg lehet tanulni netről is az egyszerübb dizájnokat.
2021. ápr. 8. 23:54
6/11 anonim válasza:
Magamnak csinalom 20 eve a mukormot. Mindig francia volt. Most nude. Semmi szineset nem veszek.
2021. ápr. 9. 01:27
7/11 anonim válasza:
6-os, te is porcelán körmöt készítesz magadnak, vagy a zselés verziót? Nem tudtok esetleg linkelni valami jót erről?
Előre is köszi, ha segítetek!
Mielőtt javasolnátok a google-t, már sok időt töltöttem azzal, hogy találjak videót, de egyelőre csak géllakkozásról találtam.
2021. ápr. 9. 07:59
8/11 anonim válasza:
Én angol youtuberek videói alapján tantam, szóval ha tudsz angolul, akkor keress rá Naionail és nail career Education.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!