Lányok! Milyen hajat szoktatok készíteni magatoknak amikor bulizni mentek?
Nekem ugyan ilyen a hajam:
Annyi különbséggel, hogy nincs frufrum és vörös vagyok.
Én csakis így szeretem. Nincs különbség, hogy buliba/iskolába/dolgozni vagy bárhová megyek, mindig ilyen.
Köszi mindenkinek!
Én mindig bajban vagyok azzal, hogy milyen hajat csináljak magamnak mert általában a bulihelyeken az egyenes hajam mindig begöndörödik a göndör pedig kiegyenesedik a párától és a melegtől és sehogy sem áll amivel nagyon cikin nézek ki.
Nekem elég nehéz begöndöríteni a hajam, főleg úgy, hogy tartós is legyen. Ezért általában maradok az egyenes haj mellett, bár többnyire az inkább természetes hatású, nem pedig szögegyenes.
A múltkor pl. átvasaltam apró tincsenként a hajam, így aztán tényleg full egyenes volt, majd a fülem melletti kis tincseket egy picit hátra igazítottam a hajvasalóval, hogy ne lógjon a szemembe. Végül lakkal fixáltam és még másnap is tök egyenes volt a hajam. :)
Néha 1-2 tincset el is csatolok, akkor jobban érvényesül az arcom, vagy ha csak egy laza buliba megyek, előfordul, hogy összefogom lófarokba a hajam, esetleg balerinakontyot csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!