Mit gondoltok KESHA-ról és KATY PERRY-ről? Jó csajok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 15:05
11/17 anonim válasza:
Katy Perry-nek jó zenéi vannak és átlagos. Kesha undorító és a zenéi is azok. Ez az én véleményem.
12/17 anonim válasza:
Kesha valami irtózatos ellenszenves fejű lány, sminkkel és smink nélkül egyaránt csúnya. KB mint a világháború.
Katy Perry sem egy szépség, egy kicsit tepsifeje van, és önelégültnek tűnik, de még mindig szimpibb.
13/17 anonim válasza:
Kesha istennő , egyszerűen imádom!
19F
14/17 anonim válasza:
Én szeretem mind a két énekesnőt de mindenkinek más a véleménye.
15/17 anonim válasza:
Katy Perry szép, de azon a képen biztosan ő van? Nem Vad Kati? A hangja nem a legjobb, nekem néha már túl rekedt.
Ke$ha smink nélkül nagyon gáz, sminkkel elmegy, viszont nyafkán, flegmán énekel, igazán csak a Take it off tetszik tőle.
16/17 anonim válasza:
Kesha olyan, mint én, tehát sztem szép csak szerencsére nem olyan lapos a fenekem:D
Katy Perry pedig gyönyörű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!