Mit gondoltok KESHA-ról és KATY PERRY-ről? Jó csajok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 15:05
1/17 anonim válasza:
igen, legfőképp a számaik tetszenek, de nagyon szépek is
3/17 anonim válasza:
mindkettojuk mű, nezd meg milyen sminkjuk, oltozekuk...
4/17 anonim válasza:
kesha szánalom. és elég átlagosan néz ki. Katy Perry szerintem szép csaj, és a hangja is jó:)
5/17 anonim válasza:
Én egyikről sem tudom, hogy ki...
8/17 anonim válasza:
Kate Perry nagyon jó nő, Kesha nem tetszik. Amúgy bárkiről készülhet előnytelen kép, meg mindenki jobban néz ki sminkkel. Szal nem tudom miért kell kritizálni, hogy jaj de gáz smink nélkül. De ez az én személyes véleményem.
9/17 anonim válasza:
Mindegyik szánalmasan néz ki. Katy Perry egy pattanásos nagycsöcsű pi**a, aki azt képzeli, jó nő emiatt.
Az alakja totál gáz.
Kesha meg tipikusan az a csaj, aki gyökér volt régen a suliba, és most meg úgy viselkedik, mint egy r*banc.
10/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem szépek, és még a zenéjük is sz.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!