Sajnos alkatilag hajlamos vagyok a hízásra, és van némi súlyfeleslegem. Igyekszem olyan szinten tartani, hogy ruhában nem látszik hogy van pocakom, csak ruha nélkül. Jogosan érzem magam így is taszítónak, gusztustalannak? Félek ismerkedni.
Hétköznapokban nincs bajom, el tudom fogadni magam, mert olyankor fedi a ruha. Bár pólót nem nagyon hordhatok, mert abban látszik. De ingben nem.
Ingben határozottan azt érzem, hogy jól nézek ki.
Az miért jó?
Csak még inkább megutálnám magam. Pláne, hogy tudom, milyen egy vonzó férfi félmeztelen felsőteste...
Félreértesz, nincs önelfogadással problémám. rengeteg küzdelmembe került és kerül, hogy "csak" ennyi legyen a súlyfeleslegem. Ilyen értelemben még büszke is vagyok magamra.
Csak mások szemében frusztrál. Ismerkedni nem merek miatta.
Dehogy jogos!! Kezdj valamit magaddal, de fejben, mert ez súlyos önértékelési probléma.
Egy-két fitneszgurut leszámítva egyik nőt sem érdekli, ha van egy kis pocakod, SŐT rengeteg nőnek még tetszeni is szokott, hogy van ott mit fogni, van mihez hozzábújni, na meg hogy nem tolod félre undorodva a szelet sütit, amit készítünk, mert “jaj vigyáznom kell a kockáimra”.
Egyébként már 25 évesen is normális egy minimális pocak, 35 évesen meg pláne. Akinek ennyi idősen kockahasa van, az vagy nyert a genetikai lottón, vagy az egész élete edzésből és diétátásból áll, amit, mint ahogy fentebb írtam, a fitneszgurukon és talán egy-két nagyon felszínes és éretlen csajon kivül senki nem vár el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!