Nagy a fülem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnya vagyok nagy fülemmel, nemtok vele mit csinálni, plasztikázásik nem akarok lesüllyedni
esetleg van valami frizura ami eleterelné a figyelmet a nagy fülről? lehetőleg "divatos"
2010. aug. 19. 23:14
1/15 anonim válasza:
plasztikázásik nem akarok lesüllyedni
ne süllyedj,igaz sok ember sokkal boldogabb plasztikázottan :D de ez téged ne zavarjon..
2/15 anonim válasza:
Nekem is nagy füleim vannak! De éppen ebben rejlik a szépség. A hibákban. Ne rejtsd el, én sem rejtem, és senki nem mondja, csak ha én hozom fel, és akkor 'húú tényleg jó nagy' :D Ne takargasd! :)
4/15 A kérdező kommentje:
elsőnek: 15 éves vagyok, lesüllyedésnek számítana a plasztikázás ilyen korban, 50 évesen már megértem ha vki plasztikázza magát
harmadiknak: a nénikéd szőrös valagát erre ezt tudom mondani
második: köszönöm, ez jól esett
2010. aug. 19. 23:27
5/15 anonim válasza:
főleg h 15évesen még ilyenért nem plasztikáztatnak XD
6/15 anonim válasza:
vállig érő tépett frizura, csak sose tedd a füled mögé, hagyd simán lógva hogy eltakarja a füled
7/15 anonim válasza:
Sosem hallottam még hogy a plasztikázás lesüllyedés...szerintem ezt csak az mondja akinek nincs rá pénze...már bocs.
Plasztika nélkül nem tudom hogy tudnád megoldani...
8/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, a válasz az előtted lévő komment...
2010. aug. 20. 13:03
9/15 anonim válasza:
Elálló fül esetén egyáltalán nem számít lesüllyedésnek a fülplasztika. Ez egy fejlődési rendellenesség, nem pedig szépészeti műtét. 6 éves gyerekeknek már megcsinálják, pont azért, hogy ne csúfolják őket az iskolában.
10/15 anonim válasza:
szerintem egy 30mm is fültágító jolána..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!