Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Nagyon nagy csöndben, miért...

Nagyon nagy csöndben, miért sípol a fülem?

Figyelt kérdés
Ha pl.: nyáron, mikor nagyon nagy csönd van éjszaka akkor csak fekszem az ágyban és kicsit elkezd sípolni a fülem, nem hangosan, nem erősen, de mégis... ez miért van?
2011. ápr. 12. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nagy csöndben esetleg az ingerhiány miatt csinálja ezt az agyad mert hiányzik neki a bejövő infó, de lehet rossz hallás jele is.
2011. ápr. 13. 00:00
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Elsö,szerintem téves az amit ìrsz.Nagyon nagy csendben a fülben és a fül környékén lévö vérerek véràramàt hallja az ember,ezért is sìpòl a füled ha felmegy a vérnyomàsod.
2011. ápr. 14. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azért csinálom azt, hogy amikor ébren vagyok, akkor mindig legyen valami hang, mert egyszerűen megőrülök, amikor a csendben zúg a fülem. A lefekvést is úgy oldom meg, hogy a tv-t beállítom, hogy kikapcsoljon magától, mert ha néma csöndben kellene elaludnom, akkor komolyan mondom rosszul aludnék és holnap olyan lennék, mint a mosott sz*r.
2011. ápr. 15. 20:41
 4/9 anonim válasza:
100%
Milyen módon sípol? Sistereg, lüktet, mélyen búg vagy hirtelen erősödik?
2011. máj. 1. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegyiket szokta (sistergés, mély búgás, lüktetés), de a legidegesítőbb az az, amikor magas, éles hangon sípol, néha olyan hangosan, hogy kiszorít minden más hangot, pl. tv-t; és ilyenkor még egy kis fejfájás is társul hozzá. Nah, ez miért van? :S :D
2011. máj. 3. 03:17
 6/9 anonim válasza:
88%
Sok esetben a magas(abb)vérnyomás, egyszer amikor zúg, mérd meg a vérnyomásod.
2011. máj. 3. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nah, ez miért van?"

Akár érproblémák miatt is. Nekem alapjáraton nem zúg, de ritkán előjön egy kis sípolás, ami 1 pillanat alatt el is tűnik, mikor megrecsegtetem a nyakam. Voltam vele szervízen, ultrahanggal megnézték a nyaki ereket is, de nem találtak semmit.

És én se szeretem a csöndet, éjszaka is a halk rádió alap persze külföldi, mert az nem vonja el a figyelmem :)

2011. máj. 7. 01:41
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Velem is ez van, ha félek valamitől.
2011. máj. 7. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az utóbbi időben észre vettem egy sípolást néha amikor lefekszem aludni, hasonlít egy laptop töltöjéhez amit mindig kihuzok emiatt de magassabb és sokkal halkabb, olyan hogy nem is lehet meghatározni hogy honnan jön, egy darabig azthittem hogy a fülem de mivel már a laptop miatt felismertem a hasonlóságot elkezdtem kutatni és hamar rájöttem hogy a telefon töltője volt az, kihuztam és full csönd lett! Annyira halk és meghatározhatatlan irányú a hangforrás hogy ha nem figyelek oda egy idő után nem is hallom és ha újra kezdek figyelni az ágyban fekve egyből újra kezdem hallani!
2011. máj. 8. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!