Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetne vékony derekam?

Hogy lehetne vékony derekam?

Figyelt kérdés

Szeretnék vékonyabb derekat. Zsír/plusz kilónincs rajtam, téglalap testalkatú vagyok. Valahogy lehetne vékonyítani?

17L

2021. márc. 20. 18:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

163cm 55 kg

engem már fiúztak is le

2021. márc. 20. 19:06
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
71 a 93-hoz nem olyan sok. Nekem 58 a derekam 95-ös csípőhöz, és teljesen aránytalan, egy jó 5-10 centivel vastagabb derékkal vagy keskenyebb csípővel néznék ki normálisan. Szerintem csak túl kritikus vagy magaddal, az ilyen divatos "instagramos" irreális derék-csípő arány egyáltalán nem olyan szép élőben/pózolás nélkül. A férfiaknak sem tetszik, pont volt múltkor felnőtt párkapcsolatok kategóriában ilyen kérdés, és szinte mindenkinek a normál felépítésű nők tetszettek, nem a széles csípőjű aránytalanok.
2021. márc. 20. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, rengeteg tornagyakorlat van fent neten derékra. Plusz hullahoppkarikáz legalább 1 órát egyszerre.
2021. márc. 20. 19:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki normális választ írt nekem!
2021. márc. 20. 19:19
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
A hullahopp karika nagyon hatásos. Érezni is lehet utána a derekadnál az izmokat, épp ezért tudod, hogy használ.
2021. márc. 20. 21:48
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Rakass be nagy szilikonmelleket. Attol vekonynak tunik a derekad.
2021. márc. 22. 05:09
 17/19 A kérdező kommentje:

Kiskorú vagyok és nem szeretnék egy műpicsa lenni a hülye hozzászólásodat tartsd meg magadnak

nem lettél okosabb

2021. márc. 22. 12:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Fűző
2021. márc. 22. 12:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez csontozat kérdése, nem edzés. Nem is értem miért írják.

Esetleg akkor használ az edzés, ha alapból keskenyebb a derekad a csípődnél és híztál, akkor le lehet belőle faragni a zsírt.

Téglalap alkat esetén ez azért nem így működik.

Persze ettől függetlenül lehetsz ígyis csinos, mert a pasikat pont nem ez fogja érdekelni, hogy mekkora darázsderekad van vagy sem.

Ha alapból minden más klappol, az arc kisugárzás stb, pont lesz.rjak ezt.

2022. aug. 16. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!