Hogy lehetne vékony derekam?
Figyelt kérdés
Szeretnék vékonyabb derekat. Zsír/plusz kilónincs rajtam, téglalap testalkatú vagyok. Valahogy lehetne vékonyítani?
17L
2021. márc. 20. 18:12
2/19 Noren1989 válasza:
Növessz segget,optikailag majd karcsúsítja a derekad.
3/19 A kérdező kommentje:
2-es a popsimmal semmi gond nincsen 93 cm a csípőméretem!
2021. márc. 20. 18:21
5/19 A kérdező kommentje:
86-71-93
Így egész jól hangzik de a tükör előtt borzasztó, mint egy tégla.
2021. márc. 20. 18:26
6/19 anonim válasza:
Kétlem hogy abbòl a 71-böl nem lehetne lefaragni. Nekem az kicsit soknak tünik ahhoz hogy az legyen a végleges vèkonysága.
7/19 A kérdező kommentje:
Edzés? Fűzőt nem használnék inkább.
2021. márc. 20. 18:38
8/19 anonim válasza:
Edzés. Van egy csomò ilyen small waist workout a YouTubeon. Pamela Reif, Chloe Ting videòit ajánlom
9/19 anonim válasza:
Ha zsír nincs rajta, akkor esetleg edzéssel megpróbálhatod, de azt azért vedd figyelembe, hogy akinek genetikailag nem olyan a testalkata, annak természetes módon sose lesz homokóra alakja. De ez nem jelenti, hogy ne nézhetnél ki így is jól. Amúgy öltözködéssel is lehet javítani optikailag ezen.
10/19 anonim válasza:
Nekem pl 75 cm a derekam, 53 kg vagyok, 165 cm. Gáz a testalkatom, fordított 3szög, rosszabb mint a téglalap, olyan vagyok mint egy fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!