Miskolcon fodrászt aki házhoz tud jönni? Sos
3 attól mert éppen fodrászat bezárt nekem ugyanúgy kell dolgoznom és munkahelyen tilos a kalap.
Ilyen hajjal meg nem mehetek sajnos nem véletlen kell szakember.
Ha festeni kell, vannak drogeriaban kapható szuper olyan festékek, amiket akár magadnak is felvihetsz egyszerűen és ha nem is olyan lesz mintha fodrász csinálta volna de nem lesz feltűnő ha pl le van nőve.
Ha esetleg vágni kéne,javasolnám a hajgumi illetve csatok használatát.
5 Épp egy ilyen miatt kellene a fodrász a dobozos festék ex kalap szar és én nem vagyok szakember sikeresen el is csesztem és melóba kellene mennem holnap
Aki érdemben tud segíteni az írjon!
Jah Cecilia mami mindig frissen fodrászolt neki lehet ??
Magam próbáltam megoldani mint
Jó állampolgár dobozos festékkel de egy merő foltos 3 színű valami lett belőle, nem vagyok fodrász látszik és lehet nem is a teljes hosszàra kellett volna lehet kenni...
De kozben úgy néz ki megoldódik köszönöm a privatot
9 sekélyes ? Én dolgozni járok, nem mehetek 3 színű fejjel.Ha te úgy akarsz utcára menni szíved joga én nem tenném, igénytelen volt úgy de nem vagyok szakember és bizony elrontottam.
De megoldódott már vannak segítőkész emberek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!