Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miskolcon fodrászt aki házhoz...

Miskolcon fodrászt aki házhoz tud jönni? Sos

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek !!! Nagyon fontos!
2021. márc. 16. 08:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Lol
2021. márc. 16. 09:32
 2/15 A kérdező kommentje:
1 Mi a bajod????
2021. márc. 16. 09:35
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Csak az, hogy nem véletlen zárták be őket két hétre. Sos fodrász, vicces vagy. Vegyél kalapot....
2021. márc. 16. 10:36
 4/15 A kérdező kommentje:

3 attól mert éppen fodrászat bezárt nekem ugyanúgy kell dolgoznom és munkahelyen tilos a kalap.

Ilyen hajjal meg nem mehetek sajnos nem véletlen kell szakember.

2021. márc. 16. 10:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha festeni kell, vannak drogeriaban kapható szuper olyan festékek, amiket akár magadnak is felvihetsz egyszerűen és ha nem is olyan lesz mintha fodrász csinálta volna de nem lesz feltűnő ha pl le van nőve.

Ha esetleg vágni kéne,javasolnám a hajgumi illetve csatok használatát.

2021. márc. 16. 10:56
 6/15 A kérdező kommentje:

5 Épp egy ilyen miatt kellene a fodrász a dobozos festék ex kalap szar és én nem vagyok szakember sikeresen el is csesztem és melóba kellene mennem holnap

Aki érdemben tud segíteni az írjon!

Jah Cecilia mami mindig frissen fodrászolt neki lehet ??

2021. márc. 16. 10:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen lett a hajad, miért rossz, azt nem írtad. De ha nem akarod drogériással festeni, a rossmannban meg 100-as boltokban lehet kapni hajszínező sampont, ilyen kis tasakban van, marion, palette, johanna. Ha sötétet veszel az elég jól befogja az előzőleg kémiailag kezelt hajat, festés, szőkítés stb, de a természetes hajat is befogja. Fokozatosan kopik ki a hajból. Ezek csak felületi színezők. Átmeneti megoldásra jó lehet.
2021. márc. 16. 12:05
 8/15 A kérdező kommentje:

Magam próbáltam megoldani mint

Jó állampolgár dobozos festékkel de egy merő foltos 3 színű valami lett belőle, nem vagyok fodrász látszik és lehet nem is a teljes hosszàra kellett volna lehet kenni...

De kozben úgy néz ki megoldódik köszönöm a privatot

2021. márc. 16. 12:09
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Meghogy jo állampolgár, inkább csak egy sekélyes ember.
2021. márc. 17. 07:26
 10/15 A kérdező kommentje:

9 sekélyes ? Én dolgozni járok, nem mehetek 3 színű fejjel.Ha te úgy akarsz utcára menni szíved joga én nem tenném, igénytelen volt úgy de nem vagyok szakember és bizony elrontottam.

De megoldódott már vannak segítőkész emberek!!!!

2021. márc. 17. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!