Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tényleg van Miskolcon Tesco...

Tényleg van Miskolcon Tesco házhoz szállítás?

Figyelt kérdés

2020. jún. 14. 07:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
2020. jún. 14. 08:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Van már.🙂
2020. jún. 14. 11:22
 3/12 A kérdező kommentje:
És milyen? Mi a véleményetek róla?
2020. jún. 14. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó. Nem mindig van minden, akkor helyettesítik, de nem kötelező elfogadni.

Mi fokozottan veszélyeztetettek vagyunk, ezért nem megyünk ki, ha nem muszáj, nekünk nagyon nagy segítség.

2020. jún. 15. 16:08
 5/12 A kérdező kommentje:

Futárok ajtóig felhozzák amit rendelek, akkor is ha 4. Emeletén lakom lift nélkül ?:D

Óriási segítség lenne

2020. jún. 15. 20:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, mi kertes házban lakunk. A kapuban vesszük át.
2020. jún. 16. 00:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Mai napra rendeltem tök jó hogy van ilyen kedvezményes idősáv is felhozta amúgy a futár :)

Nem tudom hogy illik-e jattot adni de adtam egy ezrest neki nem győzött hálálkodni :)

2020. jún. 16. 14:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Még be is viszik a lakásba, konyhába ha beengeded a lakásodba őket. Kis kézi kocsival viszik fel a lépcsőkön a cuccot, ha nincs lift, még a 4.-dikre is. Ha nincs lift és a 4-diken laksz, akkor kedves tőled, ha még adsz nekik egy kis borra valót. :)
2020. jún. 16. 17:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Erre rá kérdeztem hogy ennyi rekeszt miért kézben hozott fel és azt mondta a futár hogy elő írás hogy nem használhatják a molnár kocsit mert a Tesco -nál volt belőle baj. Meg mondta hogy nem Tesco a szállít és ők nem is tescós alkalmazottak hanem "DODO" alkalmazottak először meg is lepődtem mert zöld pólóban meg zöld-fekete mellényben jött dodo.hu felirattal először azt hittem valami mást hozták...szóval ők szállítják ki, és állítólag egész magyar országon ők fogják vinni, át veszik a kiszállítást a tescotol. Egyik ismerősöm tatabányai ő neki is ugyan ezt mondta a futár ott is most indult neki is dodo-s futár vitte ki a kaját :D
2020. jún. 16. 21:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy pozitív tapasztalatod volt neked is.

Azt tudtam, hogy külsős cég, de azt nem, hogy milyen.

Ez tök jó lesz, mert Pesten nagyon durván beteltek az időpontok, ott heteket vártak az emberek a kiszállításra. Nekem, ami egyedül nem tetszik az a borzalmasan sok nejlon zacskó, van, hogy két apró termék kerül bele (szerintem valami logika alapján veszik szét). Szerencsére a legtöbbet újra tudjuk használni,nem dobom ki, az pazarlás lenne.

2020. jún. 17. 00:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!