Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miskolcon próbáltátok már a...

Miskolcon próbáltátok már a Tesco házhoz szállítást? Tegnap rendeltünk izgulunk, Miskolcon kívül is szállítanak amúgy?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Ugye az ajtóig hozza a futár?:D 1.emeleten lakunk. Idő sávunk egész olcsó lett 499ft ennek nagyon örülünk eddig jónak tűnik.

2020. jún. 13. 08:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Jujj az lemaradt hogy azért kérdezem hogy Miskolcon kívül is mert családtagok Barcikán, Péteren, mályiban is laknak majd akarnak ők is rendelni H a nekem is okes a kiszállítás :)
2020. jún. 13. 08:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha nekem is *
2020. jún. 13. 08:52
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Engem is érdekelne a válasz, de mivel nem érkezett, visszakérdeznék.

Tényleg van már Miskolcon is?

És mennyire vagy vele megelégedve?

Most is 500 Ft a kiszállítási díj?

Van kiszállítási díjmentesség bizonyos rendelési összeghatár felett?

Van súlykorlát?

Köszi előre is.

2020. okt. 3. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia van Miskolcon azt mondta a futár hogy már május óta van. Kérdeztem hogy sokan rendelnek e azt mondta hogy napi 90 ember minimum ő abból 20 címet vitt ki mondta hogy azt nem szereti amikor negyedik emeletre 70 kilót kell felvinni és annyit nem mondanak hogy köszi De mondta hogy volt már rá példa hogy 4000 Ft jattot is kapott. Járványhelyzet miatt sokan inkább lemennek elé és a kocsinál átveszik hogy tudjon haladni ő is. mivel én viszonylag sok mindent rendeltem megkérdeztem a súlyt azt mondta hogy 50 kiló volt de párom lement neki segíteni hiszen tudtam hogy sok mindent rendelek és nem akartunk embertelenek lenni. Amíg kipakoltak a szatyrokat az kb egy 15 perc volt addig beszélgettünk közben. Nagyon rendes és kedves jóképű fiú volt a futár . Az idosav ára mindig változik van hogy még 500 Ft. Ki kell fogni...nem tudom hogy bizonyos összeg felett ingyenes.e én nem hiszem....sulykorlat 80kg de a futár azt tanácsolta ha emeletre kell vinni inkább sokszor keveset rendeljenek hisz ő is ember. Nagyon kedves volt és el a kalappal előttük amit kibírnak!!!
2020. okt. 10. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!