Fejformam sem noies, teglalap alaku plusz hosszu, mert hatalmas a homlokom, meg ha egyenes ivu lenne.. De sajnos ket oldalt feljebb van a hajvonalam. Az orrom sem szep, olyan nagy es szeles. Rossz emberek kozt sokszor.. foleg lanyok, nok kozt, mert mindenki szep es noies.. En meg hat hagyjuk.
Fogadd el magad. Mást nem nagyon tudsz. Egyébként lehet, hogy csak te dramatizálod túl a helyzetet és nem is nézel ki olyan rosszul.
2021. márc. 13. 12:04
3/11 anonim válasza:
Szerintem te is tudod a választ, hogy túl sokat nem tehetsz. Próbáld magad elfogadni, dobd fel a külsőd jó kiegészítőkkel, ruhákkal, sminkkel, és törekedj a jó és magabiztos kisugárzásra. Ezek sokat segítenek. A hatalmas homlokra megoldás lehet a frufrus haj, az orron jó kontúrozás segíthet valamennyit.
2021. márc. 13. 12:31
4/11 anonim válasza:
A fejformádon és a magas homlokodon egy jó frizura optikailag segíthet. De amúgy biztos nem olyan rossz a helyzet, csak azért látod így, mert nagyon nincs önbizalmad :)
2021. márc. 13. 12:43
5/11 anonim válasza:
Fogadd el magad, jó sminkkel sokat lehet korrigálni
2021. márc. 13. 12:44
6/11 anonim válasza:
Foglalkozz az alakoddal, ha az nagyon jó/jó lesz, akkor inkább a testedre vonzod a tekinte.
Egyébként smink, új ruhák, valami új frizura (oldalfrufru?). Ha ápolt vagy akkor nem lehetsz annyira csúnya.
2021. márc. 13. 12:56
7/11 anonim válasza:
uj frizura
smink
testedzes
alakodnak,stilusodnak megfelelo, megis noies-elegans-sportos ruhak
2021. márc. 13. 13:03
8/11 anonim válasza:
Súlyzós edzéssel nagyon jó alakot el tudsz érni, mint pl [link] ez még akkor is sokat tud rajtad dobni, ha tényleg nincs szép arcod. Az egészséges, hosszú haj szintén, és a jó ruhák is. Ha ezt mind megpróbáltad, és még mindig nem vagy elégedett, akkor maradnak a plasztikai műtétek, de ott is először pl. botox-al és hasonlókkal érdemes próbálkozni [link]
2021. márc. 13. 13:20
9/11 anonim válasza:
Szerintem keress esetleg valami frufru fazont.
Én nekem is magas a homlokom + olyan kis mikiegeresen jön a hajvonalam.... Szóval lett frufrum (abból is több félével kísérleteztem mire meglett A tökéletes, nekem a rövid frufeu vált be ami kb a homlokom közepéig ér)
Ja és amit többen is írtak a smink is sokat dob a megjelenésen (nem feltétlen ilyen nagyon extrákat kell elkepzelni, vannak ezek a finom kis "natural" makeup-ok azok nagyon sokat tudnak dobni az emberen, csak meg kell találni a megfelelő színeket. :)
És szerintem is próbáld meg magadat elfogadni, lehet te nem tartod magadat olyan szépnek de lehet mások meg kifejezetten szépnek látnak, mindenkinek más tetszik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!