Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Annyira ronda vagyok, mit...

Annyira ronda vagyok, mit csinaljak?N

Figyelt kérdés
Fejformam sem noies, teglalap alaku plusz hosszu, mert hatalmas a homlokom, meg ha egyenes ivu lenne.. De sajnos ket oldalt feljebb van a hajvonalam. Az orrom sem szep, olyan nagy es szeles. Rossz emberek kozt sokszor.. foleg lanyok, nok kozt, mert mindenki szep es noies.. En meg hat hagyjuk.
2021. márc. 13. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Mutasd magad kíváncsi vagyok
2021. márc. 13. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Fogadd el magad. Mást nem nagyon tudsz. Egyébként lehet, hogy csak te dramatizálod túl a helyzetet és nem is nézel ki olyan rosszul.
2021. márc. 13. 12:04
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem te is tudod a választ, hogy túl sokat nem tehetsz. Próbáld magad elfogadni, dobd fel a külsőd jó kiegészítőkkel, ruhákkal, sminkkel, és törekedj a jó és magabiztos kisugárzásra. Ezek sokat segítenek. A hatalmas homlokra megoldás lehet a frufrus haj, az orron jó kontúrozás segíthet valamennyit.
2021. márc. 13. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
A fejformádon és a magas homlokodon egy jó frizura optikailag segíthet. De amúgy biztos nem olyan rossz a helyzet, csak azért látod így, mert nagyon nincs önbizalmad :)
2021. márc. 13. 12:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Fogadd el magad, jó sminkkel sokat lehet korrigálni
2021. márc. 13. 12:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Foglalkozz az alakoddal, ha az nagyon jó/jó lesz, akkor inkább a testedre vonzod a tekinte.

Egyébként smink, új ruhák, valami új frizura (oldalfrufru?). Ha ápolt vagy akkor nem lehetsz annyira csúnya.

2021. márc. 13. 12:56
 7/11 anonim ***** válasza:

uj frizura

smink

testedzes

alakodnak,stilusodnak megfelelo, megis noies-elegans-sportos ruhak

2021. márc. 13. 13:03
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Súlyzós edzéssel nagyon jó alakot el tudsz érni, mint pl [link] ez még akkor is sokat tud rajtad dobni, ha tényleg nincs szép arcod. Az egészséges, hosszú haj szintén, és a jó ruhák is. Ha ezt mind megpróbáltad, és még mindig nem vagy elégedett, akkor maradnak a plasztikai műtétek, de ott is először pl. botox-al és hasonlókkal érdemes próbálkozni [link]
2021. márc. 13. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem keress esetleg valami frufru fazont.

Én nekem is magas a homlokom + olyan kis mikiegeresen jön a hajvonalam.... Szóval lett frufrum (abból is több félével kísérleteztem mire meglett A tökéletes, nekem a rövid frufeu vált be ami kb a homlokom közepéig ér)

Ja és amit többen is írtak a smink is sokat dob a megjelenésen (nem feltétlen ilyen nagyon extrákat kell elkepzelni, vannak ezek a finom kis "natural" makeup-ok azok nagyon sokat tudnak dobni az emberen, csak meg kell találni a megfelelő színeket. :)

És szerintem is próbáld meg magadat elfogadni, lehet te nem tartod magadat olyan szépnek de lehet mások meg kifejezetten szépnek látnak, mindenkinek más tetszik :)

20/L

2021. márc. 13. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem teccöl
2021. márc. 14. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!