Olyan ronda vagyok. Mit csináljak?
Valami olyan mozgás+diéta kellene neked, amivel súlycsökkentést érhetnél el. Ha rendszeres mozgás során nem fogsz, akkor lehet, hogy szakemberhez kellene fordulnod, aki segíthet ebben/ezt megoldani.
Esetleg sminkelhetnél, hátha attól szebb lesz az arcod, nem kell hogy erősen fesd magad, egy kis egyszerű természetes sminkre gondolok pl szempillaspirál, szemceruza és szájfény.
Ha a fogyás megindult, akkor elkezd változni az alakod, az arcod és máris szebbnek fogod látni magad:)
De ami fontos, hogy egyen önbizalmad, próbáld megszeretni magad:)
Lehet, hogy rendszeresen mozogsz, de közben nem figyelsz oda az étkezésre. Heti egy cheat meal! Vagy nem biztos, hogy a megfelelő mozgásformát választottad, nem biztos, hogy ez fogyaszt.
Szempillaspirál + kontúrozás?
Szia!
Bár régi kérdés, de erre nagyon felkaptam a fejem.
Annyira meglepett, hogy valaki ilyen kérdést tett fel!
Én is nagyon alábecsülöm magam. Viszont kéne egy egészséges önbizalom. Fogadd el magad!!
Nekem is "egyszerű", barna szemeim vannak. A barna szemekhez tudod milyen jellemvonást szoktak mondani? Barna szem, a legőszintébb embereké.
Ha van egy pici tokád, az egyáltalán nem baj. Idővel elmúlhat, de mivel nem tudom a korod, így nem igazán tudok tanácsot adni ezzel kapcsolatban.
Hidd el, hogy a megfelelő ember téged PONTOSAN ilyennek fog szeretni, már ha még nem érkezett meg az életedbe.
Egyél minél egészségesebb ételeket, semmi sincs a tiltólistán (csoki, édesség), csak ezeknek a fogyasztását csökkenteni kell!
Egyél inkább gyümölcsöket, zöldségeket, persze alkalmanként ehetsz édességet is!
Az igazi szépség belülről fakad! Mosolyogj, nevess, légy boldog, mozogj, jógázz, és ne felejtsd el: gyönyörű vagy pont így, ahogy vagy!!:)
12/L
Hát figyelj...én is rondának tartottam magam, aztan addig-addig mondták h szép vagyok, h nem azt mondtam h ti hulyek vagytok, hanem megpróbáltam tényleg elhinni...probaltam növelni az onbizalmamat, nézegettem magamat a tükörben, és azt mondogatták magamba h szép vagyok, nézhet bárki őrültnek, nem érdekel, mert nekem bevált, és rájöttem, h nincs olyan h ronda! Mindenki szép csak máshogy, mindenki a maga módján, és nem mjndenki ugyanazt szdreti, pl lehet vki nem szereti a hajszál derekuakat (én se vagyok nagyon vékony). Persze fontos, hogy jol érezd magad a borodbe, ha tudatosul benned, hogy igenis Te szép vagy, és így is tetszeni fogsz ennek és ennek,akkor jobban rövid magad érezni a bőrödben! Talán még annyit, h a szemedet emeld ki szempillaspirállal, és nem tudom mennyire vagy 'szőlőzsíros'-alkat, de használhatnál olyat ami egy kis csillogáyt, vagy szint ad az ajkaidnak!
Nem tudom mennyit segitettem, mert régi kérdés már, meg hát nem biztos h tetszenek az ötleteim/tanácsaim, de hajrá, sok sikert! :)
mondogattam magamban*
rövid magad=fogod magad*
csillogást*
bocsi:&
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!