Voltatok már úgy,hogy valamit kezdeni akartatok magatokkal de nemtudtátok,hogy mit?
Gondolok itt arra,hogy kínlódok a hajammal kapcsolatban.
Változtatni akarok de nemtudom mi legyen az,nem akarom elhamarkodni.
Sötét barna szinte fekete festett a hajam
és kb a derekamig ér.
Pár hónapja volt ombre olyan barnás/ rozsdás árnyalat.Szép volt de pár hét alatt visszafestettem.
Valakinek valami jó ötlete?
Milyen legyen a színe?Nyirassak belőle rövidebbre?
Képeket is küldhettek mert ugy sem tudom mit akarok csak egy a biztos,hogy változtatni.
Én 1 éve voltam így de sajnos elhamarkodtam a döntést😅
Leborotváltam a fejemet. Most már egy nagyon szép bob fazon van amit egyszerűen imádok
Sok féle formában hordhatom. Egyszerű de nagyszerű. Szép.
Más nem is kell
Ragaszkodom a hosszabb hajhoz,de nagyon tetszenek a bob fazonú frizurák is.
Nekem nem illene a kopasz szerintem de ne is szeretném viszont van akinek nagyon jól áll és vagány.
Volt idő mikor oldalt fel volt nyírva.
A színével kellene kezdenem valamit de félő úgyis visszafestem sötétre.
Most úgy minden zavar.Imádom a frufrut közben meg akarom növeszteni.Lenyiratnám,hogy dusabbnak hasson de sajnálom lenyírni.
Lennék pink lennék réz vörös de másnap úgy is fekete akarnék lenni.Lehet ide egypszihiáter kellene nem fodrász😆😆😆😆
Szerintem hagyd így, biztos szép lehet. Egyébként én mindig úgy vagyok vele, hogy nem tudom mit kezdjek a hajammal. Ezért egy ideje már hagyom, úgy ahogy van és próbálok ellenálni a kísértésnek.
Ameddig kibírom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!