Szerintetek,egy fiúnak milyen szemöldök passzol? Vagy mikór kell,szedetnie?ha küldők privibe képet,akkor elmodjátok véleményeteket ,hogy mit csináljak vele?
Lehet,hogy csak holnap fogok küldeni,mert már kezdek álmosodni😴
És nem tudom,hogy várjak e a kommentelőkre de ha leírod a véleményedet azt nagyon megköszöném😊✌
Tudom,hogy egy kicsit én se szivesen mennék el,mert egy kicsit gáz,hogy egy fiúnak ilyen ezközökhöz,kell fojamodnia...de ha be akar csajozni,akkor mindent meg kell tennie😏
Ja és ha kort és nemet is írjatok☺
Na akinek kell még kep az
írjon😉
3
Akkor ezek szerint neked küldött képet.Nekem nem.Az egy szemöldök tényleg gáz,én másra gondoltam.Ez esetben visszavonom az előző kommentemet
1. Az, hogy kezdesz álmosodni, senkit nem érdekel. Ez egy ugyanolyan unalmas,érdektelen,és semmitmondó információ, mint a legtöbb bulvárhír.
2. Ha viszont álmos voltál amikor a kérdésedet kiírtad, akkor miért nem a következő napon írtad ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!