Fiú vagyok mi legyen a szemöldökömmel?
Figyelt kérdés
Unokatestvérem kiszedte a szemöldököm Decemberben és nagyon ritkán járunk hozzájuk mást nem tudok aki ki szedné már próbáltam magamnak szemöldökcsipesszel de nem sikerült már össze van nőve szerintetek így hadjam vagy mi tévő legyek ???2021. febr. 16. 12:37
1/5 anonim válasza:
Miért nem sikerül? Nem olyan bonyolult pedig.
Gyanta? Ha magadnak nem tudod, kozmetikus is megcsinálja.
2/5 anonim válasza:
Ne hagyd úgy, ha össze van nőve annál minden jobb. Hogyne sikerülne, nézz youtubeon tutorialt.
3/5 anonim válasza:
Lehet venni szemoldokformazo penget, azzal ki tudod szedni kozepen fajdalommentesen.
4/5 A kérdező kommentje:
De utána nem sűrűn fog vissza nőni?
2021. febr. 28. 17:51
5/5 anonim válasza:
En otodikben szemoldokcsipesszel 'kiszedtem'-hat magyaran megritkitottam az amugy is vekony szemoldokomet, ot evvel kesobb meg mindig probalom visszanoveszteni xddd szoval hulyeseg sztem, meg inkabb 3 mp alatt szedd le, minthogy osszenove legyen. Van idod rajonni, hogy hogy kell, karanten van, plusz meg ott a nyar is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!