Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemöldök probléma?

Szemöldök probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Éppen az összenőtt szemöldökömet borotváltam (mielőtt jönnének az okos emberek, tudom, hogy gyantázni praktikusabb, foglalkozzunk az igazi problémával), és kissé megcsúszott a kezem. Az egyik szemöldökömből leborotváltam egy kicsit. Na de a helyzet az, hogy nem teljesen, tehát ilyen kicsi maradt, szúrnak. Tejjel borogatom, aloe verával kenem, és oliva olajat is szoktam rá tenni. Az a szerencsém, hogy jövőhéten nem kell mennem sehova. Mit csináljak, hogy 1-én már olyan legyen, mint volt? elég sok elrettentő hírt láttam (pl sosem nőtt vissza), de nekem nem megterheltek, nem koptak még ki, nem hullik. szóval bárkinek bármi ötlet?

2021. febr. 20. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szemöldökceruzával halványan átmenetesen egészítsd ki, ha nagyon durva a hiányosság.
2021. febr. 20. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

a tejjel borogatasnak megis mi ertelme van?:Ddddd lool

amugy nem sokat tudsz tenni, vissza fog noni, addig szemoldok cerzuzaval v puderrel korrigald.

2021. febr. 21. 08:07
 3/3 A kérdező kommentje:
állítólag olyan anyagok vannak benne, amik segítik a növekedést (vitaminok). én sem tudom, neten olvastam
2021. febr. 21. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!