Milyen legyen a hajam a tablóképen?
Általában összefogva hordom a hajamat, mert így a legpraktikusabb, meg már hozzászoktam, és nehéz változtatni, de szerintem nem áll jól. Viszont az a baj, hogy kiengedve meg nem szép a hajam, nagyon száll az egész és egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak vele. Egyébként úgy érzem, hogy a kiengedett haj sokkal előnyösebben állna, (ha amúgy normálisan nézne ki a hajam) mert úgy azért nem olyan feltűnőek pl. az összevissza álló babahajaim.
Ilyenkor szerintetek melyik a jobb választás? Legyen copfba ami szerintem nem annyira előnyös vagy inkább legyen valamilyen más frizurám? (Ha a második, akkor esetleg tudnátok valamilyen képet is linkelni olyan frizurákról, amik jól néznek ki szerintetek?)
Köszi, majd még átgondolom, meg itthon kipróbálom, hogy mi áll jól. A fodrászon én is gondolkodtam, csak kb. 2 hét van a fotózásig én meg nem igazán szoktam fodrászhoz menni, szóval nem is tudok jó fodrászokat meg amúgy sem tudom, hogy milyen haj állna jól. Vagy ebben esetleg a fodrász tud segíteni?
Meg lehet elég random kérdés, de ha kivasalom vagy begöndörítem a hajamat, akkor lehet, hogy kevésbé látszik, hogy száll? Vagy ez teljesen hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!