Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak olyanok akik élőben...

Vannak olyanok akik élőben jól néznek ki de képen borzalom? Vagy azok csak beképzelik magukról hogy jól néznek ki, pedig a kép az igazság?

Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem attól, mert vki nem fotogén, még lehet szép.

A képpel sokat tudnak csalni. Aki szép pl a képen, lehet, hogy személyesen kevésbé szép, vagy még szebb.

Ez egyénfüggő dolog.

De úgy gondolom, hogy az a jobb, ha vki személyesen a szebb. :-)

2021. febr. 20. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Rólam valahogy ritkák a jó képek 😂😂 pont ezért alig van fotóm instán, meg facebookon 😂
2021. febr. 20. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

en ilyen vagyok, valoszinuleg azert, mert sosem tanultam mrg pozolni, utalom, ha fotoznak, vagy zavarba jovok, vagy elrohogom vagy direkt idiota fejer vagok, tehat nem nagyon van rolam jo kep. viszont eloben jol nezek ki, jo a kisuarzasom, stilusom, ami keprol nem jon at.

duhito, de inkabb ez, mint forditva, hogy kepen jol nezzek ki, eloben meg semmi.. ismerek ilyen embereket is.

2021. febr. 20. 20:20
 4/4 Metionin ***** válasza:
100%
Pl. én, élőben meg videón teljesen oké vagyok, véletlen vagy spontán képeken is de ha beállítva akarnak fotózni, az borzalmas.
2021. febr. 21. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!