Hogy ha nagyon ocsmány vagyok bármit teszek, akkor érdemes egyáltalán foglalkozni a külsőmmel? 25F
Figyelt kérdés
Jelenleg pl. havonta kétszer járok fodrászhoz (ahol egy hajvágás 3000 ft), de mivel úgyis ocsmány vagyok így mindegy lenne ha letolnám kopaszra itthon, aztán egy forintot nem kellene fizetni senkinek. Elég sokat kell költeni ruhákra is hogy ne járjak mindig ugyanabban (pl egy farmernadrág 8-10 ezer ft, a Nike cipőm 20 ezer ft, a kabátok is rohadt drágák, stb) viszont az esetemben tök mindegy lenne ha mindig évekig ugyanabban a szakadt 2000 ft-os kínai szarban járnék amíg le nem rohad rólam. Teljesen felesleges tisztálkodószerekre költeni (pl. sampon hajmosáshoz), borotválkozni, dezodort és parfümöt használni, ezeknek az árát is simán meg lehet spórolni. Sőt még ételre is felesleges ennyit költeni, napi egyszer eszek valami olcsó egészségtelen szart hogy ne legyek éhes, aztán max lefogyok 60 kilóra vagy aránytalanul elhízok, nem teljesen mindegy lenne? Hogy ha nagyon ocsmány vagyok bármit teszek, bármennyit foglalkozok a külsőmmel, undorodnak tőlem a nők, akkor nem lenne mindegy ha ezeket leszarnám?2021. febr. 6. 10:02
22/23 anonim válasza:
persze hogy nem tudjuk elképzelni milyen ocsmàny vagy. mutass magadról képet. hidd el, a gonosz emberek kommentjeit gyorsan ki tudod szürni, az építő kritikàkat meg hallgasd meg.
23/23 anonim válasza:
Nem csak ocsmány vagy ezekszerint, hanem önsajnáltató depressziós alak. Hidd el vannak olyan felfogású nők is, mint te de azok meg biztos nem tetszenének.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!