Hogy ha nagyon ocsmány vagyok bármit teszek, akkor
érdemes egyáltalán foglalkozni a külsőmmel? 25F
Figyelt kérdés
Jelenleg pl. havonta kétszer járok fodrászhoz (ahol egy hajvágás 3000 ft), de mivel úgyis ocsmány vagyok így mindegy lenne ha letolnám kopaszra itthon, aztán egy forintot nem kellene fizetni senkinek. Elég sokat kell költeni ruhákra is hogy ne járjak mindig ugyanabban (pl egy farmernadrág 8-10 ezer ft, a Nike cipőm 20 ezer ft, a kabátok is rohadt drágák, stb) viszont az esetemben tök mindegy lenne ha mindig évekig ugyanabban a szakadt 2000 ft-os kínai szarban járnék amíg le nem rohad rólam. Teljesen felesleges tisztálkodószerekre költeni (pl. sampon hajmosáshoz), borotválkozni, dezodort és parfümöt használni, ezeknek az árát is simán meg lehet spórolni. Sőt még ételre is felesleges ennyit költeni, napi egyszer eszek valami olcsó egészségtelen szart hogy ne legyek éhes, aztán max lefogyok 60 kilóra vagy aránytalanul elhízok, nem teljesen mindegy lenne? Hogy ha nagyon ocsmány vagyok bármit teszek, bármennyit foglalkozok a külsőmmel, undorodnak tőlem a nők, akkor nem lenne mindegy ha ezeket leszarnám?
A pszichológus nem egyenlő a plasztikai sebésszel. Csak szóltam 😀
2021. febr. 6. 11:10
12/23 anonim válasza:
Mondjuk, jó lenne tudni, hogy mit értesz az alatt, hogy "ocsmány".
Hízni kéne, vagy fogyni? Nem vagy elég sportos? Csúnya a bőröd? 5 fogad van összesen? Kaméleon szemed van, vagy 3 orrlyukad?
A legtöbb szépséghibát ki lehet küszöbölni, ha nagyon zavarnak.
Egy férfiben igenis vonzó az, ha ápolt és jól öltözött, és az is erős szempont, ha az illető nem alkoholista.
2021. febr. 6. 11:18
13/23 anonim válasza:
Xd ez valami trollkérdés, vagy a kérdező tényleg ennyire idióta?
2021. febr. 6. 11:20
14/23 A kérdező kommentje:
Ocsmány a pofám, egyszerűen hányingert kap az ember ha ránéz. Vékony is vagyok a magasságomhoz képest.
2021. febr. 6. 11:24
15/23 anonim válasza:
#12-es vagyok: ha csúnya az arcbőröd, azon bőrgyógyász tud segíteni. Ha a fogaid csúnyák, azt a fogorvos rendbe hozhatja. Ha nagy az orrod, az nem baj, mert a nők körében van ezzel kapcsolatban egy igen pozitív sztereotípia (khm :)). Az elálló fülek, szerintem senkit sem zavarnak, az inkább szexepil, amióta Channing Tatum befutott.
A vékony testalkattal a sport csodákat művel. Még az otthoni, saját testsúlyos edzések is, sőt, ilyenkor talán az a legjobb. Ráadásul a testmozgás a hangulatodon is javítani fog, stresszoldó és több önbizalmat ad, ha azt látod, hogy szépen domborodnak az izmaid.
2021. febr. 6. 11:40
16/23 A kérdező kommentje:
Az arcszerkezetem ronda, ezzel nem tudok mit tenni, egyszerűen ocsmány az ábrázatom. Sportoltam amúgy pár évig még régebben, de sokat nem segített.
2021. febr. 6. 11:45
17/23 anonim válasza:
Mondom én, te is úgy jársz, mint én! Koporsó lesz a vége! 😀
2021. febr. 6. 12:26
18/23 anonim válasza:
Hát én hihetetlenül ronda embereket is láttam már nővel.
Kedves darkraven MINDENKINEK koporsó lesz a "vége".
2021. febr. 6. 23:44
19/23 anonim válasza:
Nem nyavogni kene, hanem rendbetenni magad-foleg lelkileg. Sztem rengetegen tudunk mondani oyan sztorit, ahol a csavo nagyon ocsmany volt, bottal se, a noje meg a legjobb a varosban-nem, nem a penz miatt. Egyszeruen nem az a legfobb es egyetlen erteke az embernek, hogy hogy nez ki!!! De aki ilyen lelki roncs, az sajnos nem tud eljutni idaig. Kezeltesd magad.
2021. febr. 7. 12:23
20/23 A kérdező kommentje:
Ti egyszerűen nem tudjátok el sem képzelni hogy mennyire ocsmány vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!