A cigi kinek “rohasztotta szét a fogát”? Ki hány évesen kezdte a cigizést? Kort is írjatok.
Figyelt kérdés
Megfelelő fogmosás mellett,is szétrohad a fog,ha cigizik az ember több éven keresztül?2021. febr. 4. 17:23
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem.Én 20 évesen kezdtem a cigizést most 35 éves vagyok és napi 2 szál után még vannak fogaim.
2/7 anonim válasza:
#1 napi két szál, egy dohányos átlagosan napi fél-egy dobozzal szív. Én 7 éve dohányzom. Nem rohadt még szét szerencsére, mert mindennap megmosom 2X.
3/7 A kérdező kommentje:
Tehát,akinek szétrohad,az alig mos fogat is. Gondolom, ezek után.
Köszönöm :)
2021. febr. 4. 18:38
4/7 anonim válasza:
2-es vagyok. Biztos nem tesz jót neki a cigi sem, de önmagában igen kevés ahhoz, hogy valakinek elrohadjanak a fogai emiatt.
5/7 anonim válasza:
A cigitől nem kirohad, inkább csak elszínezi, vagyis sárgák lesznek.
Én is dohányzok egy jó ideje de szerencsére nem rohadtak még ki és nem is színeződtek el :D
6/7 anonim válasza:
Férjem 10 évig cigizett és semmi baja a fogainak. Talán két tömött foga van, a többi makk egészséges és erős.
Ellenben velem, soha nem cigiztem, figyelek a fogaimra, mégis egy kezemen meg tudom számolni hány ép fogam van. Mindegyik tömött, vagy pótolt, vagy “csak” elkopott. Nagyon könnyen lepattan, nem is bírok keményebb dolgokat elrágni. Sajnos ezt örököltem.
Szóval a genetikán is múlik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. febr. 6. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!