Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan változtasak a Külsőmön?...

Hogyan változtasak a Külsőmön? 16f

Figyelt kérdés

Vékony vagyok, de még is nagy "buflák", kerek fejem van

Egyszerűen rühelek tükőrbe nézni,mert nem vagyok olyan szép látvány, ha kicsit messzebb meggyek a tükőltöl, ak két vastag szemőldökot láttok, és egy nagy k.urva nagy orrt,szerintetek mindig ilyen maradok???

2021. febr. 2. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A szemöldököd szépen meg tudja szedni a kozmetikus ha az zavar. :)
2021. febr. 2. 20:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat én hagynam de a csaladom szerint nincsen vele semmi gond..meg azt is mondtak ,hogy b.uzis
2021. febr. 2. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Barátnöm még nem volt, de szerintem nem is lesz,mert csak igénytelen ,ápolatlan lányokal tudnék ősze jönni, és nem ezért de ilyen csajokal nem szivesen akarnék kapcsolatot....

Én nem vagyok igénytelen!

Elkezdtem edzo terembe sportolni! Nem vagyok budos, és divatosan kicsit elegánsan öltözködök!

Csak az arcom nem tetszik🤷🏻‍♂️

Nem tudom,hogy közre játszik-e de engem régebben ki közösítetek az osztály társaim, és még az egyik tanárom is mondta ,hogy milyen hülye vagyok inkább ne is tanúljak...lehet e miat vagyok önbizalom hihányos....

2021. febr. 2. 21:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Általábban szomoruan alszok el,hogy én miért nem nézek ki normalisan😒 mert egy normalis kulsovel lenne önbizalmam..és tudnék csajozni ha ugyan igy öltözködnék es oda figyelnék a külsőmre..

En nem helyes szertnek lenni ,hogy lányok fussanak utánam modjunk ez pont jól esne

De be ernem egy átlagos kinézetel is 😉

2021. febr. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!