Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Itt ez a konfig szerintetek...

Itt ez a konfig szerintetek változtasak rajta valamit?

Figyelt kérdés

Ez a konfig elvinné a 2017 es jàtékokat kisebb kompromisszumokal?Ennél többet egyelöre nem akarok költeni rà.Kell valamit vàltoztassak rajta?

Cpu: Intel Pentium G4560:60 euro

VGA:GTX 1050 TI:170 euro

Alaplap:msi b250m mortar 90 euro

Ram:Memorie Corsair Vengeance LPX 2400 mhz 1x8gb 65 euro

Hardisk:HDD WD Blue 1TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III 54 euro

GépHàz: Sharkoon VG4-W 40 euro

Tàp:Sursa Corsair Builder Series CX450M

50 euro

2017. júl. 28. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:

sharkoon házaim voltak, így utólag nem szívesen ajánlom, 3ból 1-nél valamelyik venti mindig selejtes, zúg-búg, nem tudták rendesen beszerelni stb.

Ha meg veszel hozzá 3-4 normális ventit annyiból már egy jobbat is vehettél volna amiben alapból jók a ventik.

Zalman Z3 plus jobb, vagy nzxt s210.

2017. júl. 28. 13:48
 2/6 IQfighters válasza:
0%

Kompromisszumokkal szerintem működhetne, de én egy-két dolgot változtatnék rajta, de ez az én véleményem.

Én vennék minimum egy i3-6100 -at, vagy amd-t.

Ramból én inkább egy 2x4GB-s verziót választanék, mert a 2x4 GB az 0-7%-al gyorsabb, mint az 1x8 GB. Végül pedig én Chieftec tápot vennék, mert nekem mindig az volt.

Azért kihangsúlyozom, hogy ez az én véleményem, ami nem biztos, hogy jó. Még úgy gondolom, hogy mindkét konfiggal azért nagyobb kompromisszumokat kell majd kötni, játék beállítások terén.

2017. júl. 28. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:

cx450m megbízhatóbb mint a legjobb chieftec tápok, jobbak a védelmek (meg úgy alapjáraton benne vannak), kisebb a feszültség ingadozás terhelés alatt.

Nekem 2000-es években 5 évig Codegen tápom volt és ment szépen, de attól hogy működött nem jelentette azt hogy minőségileg is jó lett volna :)

Dual-channel ram akkor lenne jó, ha csak IGP-vel menne a gép, akkor előjön az a plusz (akár 20-30% is), de rendes dedikált vga mellett elenyészően alacsony a plusz, játékoknál 1 max 2 fps pluszt jelent. Lehet ettől függetlenül dual-ba venni, kinek mi.

2017. júl. 28. 13:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Az i3 majdnem 2x annyiba kerül és alig van valami külömbség nem éri meg késôbb egy i5 vennék.
2017. júl. 28. 16:39
 5/6 szántóvető ***** válasza:
ennyi pénzből nem tudsz jobbat ill erősebbet venni.
2017. júl. 31. 15:48
 6/6 anonim válasza:
Haznak cm n300at vennem hozza, 2x4gb ddr4 ram, tapnak pedig fsp hexa 400w
2017. aug. 27. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!