Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sokan azt mondják nem nézek...

Sokan azt mondják nem nézek ki jól. Ez igaz? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 16. 09:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
37%

Igen, nagyon NAGYON csúnya vagy.

El vagy hízva, csúnya az arcod, hozzád nem illően öltözködsz, és nem takarod el a hajaddal az arcod. Meg azok a gyűrűk is.. Aztán még pluszba gondolom a háttérben a Converse cipők is tieid, az is elég ronda egy szerzemény.

0/10

üdv!

16/f

2010. aug. 16. 19:00
 32/40 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó! Neked mi bajod van? Most minek akadtál ki ezen annyira?
2010. aug. 16. 21:05
 33/40 anonim ***** válasza:
átlagos vagy szerintem, ez a hajszín nekem nagyon nem passzol, csokoládébarna vagy sötétebb barna tényleg jobban állna. Meg a sportról se feletkezz meg. Mennyi cm és hány kg vagy?
2010. aug. 16. 21:31
 34/40 anonim ***** válasza:

Nem értem azokat akik lehurrognak téged meg azt mondják nem nézel ki jól. Amikor megláttam a képedet nekem egy aranyos, vidám csajszi jött le. Az, hogy van rajtad felesleg, már másodlagos dolog. Ilyen az alkatod, a gének gondolom, most ezért nem tudom miért kell szekálni téged.

15 éves csajszi voltam. És mielőtt valaki azt hinné, hogy azért védelek ennyire, mert rajtam is van felesleg, nem igaz, én vékony vagyok csak már elegem van az ilyen barmokból akik egyszerre leoltanak mindenkit.

2010. aug. 16. 22:19
 35/40 anonim válasza:
igen,kicsit régimódi az öltözködésed,egyébként nagyon aranyosnak tűnsz.egy pár kiló súlyfölösleged azért van.
2010. aug. 16. 22:49
 36/40 anonim ***** válasza:

"Utolsó! Neked mi bajod van? Most minek akadtál ki ezen annyira?"

Semmi bajom. Megkérdezte, h nem néz-e ki jól. Ez eddig oké, csak annyit írtam volna, hogy nem nézel ki jól. Ő viszont indoklást is kért az egyik kommentjében. Szóval megindokoltam. Teccikérteni? -.-"

2010. aug. 16. 23:49
 37/40 anonim ***** válasza:
Szerintem tök aranyos vagy, talán egy picit fogyhatnál, de amúgy jól nézel ki. :))
2010. aug. 17. 00:56
 38/40 anonim ***** válasza:

látom, te is a maciarcúak csoportjába tartozol.

azért ha állatkertbe mész, ne nagyon vegyél fel barna bundát.

2010. aug. 18. 10:29
 39/40 anonim ***** válasza:
Kedves "miért mondasz rá rosszat??" válaszolók! Az ízlések eltérnek. Most nem azért tette fel a lány egy anonim oldalra a képét, hogy mindenki nyaljon neki, hogy milyen helyes, hanem hogy őszintén megmondják az emberek, hogy szerintük szép-e vagy sem. Mindenkinek más a szép.
2010. aug. 19. 09:06
 40/40 anonim ***** válasza:

Eggyet értek az előő hozzászólóval.

SZERINTEM szép vagy,(csaj szemmel)de lehet h a másik szerintem nem és a harmaik szerint pedig igen...Mindenkinek más a szép.

16/L

2010. aug. 23. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!