most biztos magad alatt lehetsz a válaszoktol..de figyelj feltettél egy kérdést amire mindenféle választ várhattál..
különösebb problémám nincs a külsöddel...de egy problémám van veled...
Szöke vagy b@zd meg!...szerelem/szex témakörbe irsz ki kérdést hogy te hogyan nézel ki????-.-"
Figyelj, én egy teljesen átlagos lányt látok a képen, nem vagy ronda, azért attól még NAGYON messze vagy!!!!!:)
Azonban van egy pár dolog amin változtathatnál!
Itt az ősz lassan, kicsit változtass magadon!:) Legyen a célod az, hogy egy dögös csajként fogod várni az új évet!:)
Az első lépés az legyen, hogy szépen elmész a legközelebbi konditerembe és egy órát kondizol (heti 3-szor 4-szer) vagy ha feszélyezve érzed ott magad akkor otthon tornázz valami aerobik dvd-re, mindemellett próbálj fogyókúrázni, ne nassolj, hanyagold a cukros üdítőket. Hidd el ez csak elhatározás és akaraterő kérdése. Ha megfogadod a tanácsomat, minimum 10 kg-ot ledobsz magadról decemberig, és az arcod is jóval keskenyebb lesz.
2. lépés: Festesd be a hajadat. A szőke nem túl előnyös neked, én inkább egy szép csokoládébarnát javasolnék neked.
3. lépés: Amíg kicsit molettebb vagy kerüld el a fehér ruhákat, ez a szín még a csontsovány lányokat is kövérebbnek mutatja. Nem előnyös!!
Hordj tunikát és sötétebb színű rucikat!:) Hordhatsz V kivágású ruhákat is, mert az eltereli a hasadról a figyelmet. Öveket ne hordj, mert az "kettévág" és kövérnek mutat. Az is jó megoldás ha tetőtől talpig egy színbe öltözöl, vagy pedig egy színnek a különböző árnyalatait öltöd magadra.
(Ezt már csak zárójelbe jegyzem meg: Ne tegyél minden ujjadra gyűrűt, mert ez nagyon "gagyi" hatást kelt!)
SOK SIKERT és még egyszer mondom NEM VAGY CSÚNYA LÁNY!:)
Sztem ha 1 kicsit sportolnál akkor sokkal jobban néznél ki...
Az arod sztem szép a hajaddal sincsen semmi gond.
Megkérdezhetem hány kg vagy?
Szerintem is nagyon szép vagy, ne agyalj azon hogy mások mit mondanak rólad. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!