Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik nő inponálna nektek...

Melyik nő inponálna nektek jobban fériak? Mennyit számít a haj?

Figyelt kérdés

Nekem jelenleg ilyen van nagyjából:

[link]

És ilyet szeretnék:

[link]

Az lenne a kérdésem hogy ismerkedésnél megrögzötten előnyben van a hosszú haj, vagy nem tesz a latba, csak legyen ápolt és nőies?

2021. jan. 30. 07:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%
Kedves 10-es válaszoló, Te is vétettél egy helyesírási hibát! Szóval, neked mi is imponálna?
2021. jan. 30. 11:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem ha kirívó
2021. jan. 30. 11:17
 13/19 anonim ***** válasza:
35%
Èn olyan frizurát hordok ami NEKEM kènyelmes, mert ettől van önbizalmam ès ez meglátszik.
2021. jan. 30. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:
3%

Annyira szánalmas ez a sok “ferfiak”nektek melyik tetszik jobban kérdés hogy hihetetlen!!!!!

Komolyan ennyire nem tisztelitek magatokat? Van bármi amit csak azért tesztek mert nektek az úgy jó?Az ilyen szanalmas nők miatt hiszik azt a pasik hogy minden amit tesz egy nő róluk szól !!!

-befestetted a hajad? Új ruha? Csinosan vagy mint szoktal lenni? Új korom? Pilla? Plasztika ?

-BIZTOS PASI VAN A DOLOGBAN, beztos egy pasik akar ezzel tetszeni

Az hogy saját akaratából és csak azért mert neki így jó neki ez így tetszik azért csinálta az fel sem merülhet...

Szeresd meg magadat és csinald azt amit akarsz és éld az életedet úgy ahogyan akarod !!!!!!! TE!!! SAJÁT MAGADNAK ÉLJ!!!!

2021. jan. 31. 00:32
 15/19 anonim válasza:
54%
14es azzal hogy azt mondod hogy "éld az életed úgy ahogyan akarod" utána meg hogy saját maguknak éljenek ellentmond, ha valaki kíváncsi férfiak véleményére hogy melyik néz ki jól az is az ő dolga nem a tiéd hogy megmond nekik hogy nem kéne hogy ez érdekelje őket
2021. jan. 31. 01:03
 16/19 anonim ***** válasza:

Szamomra semmit sem számít a haj hossza.... formaja, színe... egyaltalan.

Igenyes, apolt legyen. Ennyi.

Volt rovid haju baratnom is -fulet eppen eltakarta-, hosszu haju is... nem szamit.

2021. jan. 31. 12:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Az első szebb, a második sem rossz, de csak akkor, ha nem lóg majd bele az arcodba.
2021. jan. 31. 12:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Amelyiknek bejovok az
2021. febr. 2. 20:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Én pont hogy a teljesen rövid hajú nőket imádom.
2021. febr. 3. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!