Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki allergiás a műkörömre,(zse...

Aki allergiás a műkörömre,(zselére),allergiás lehet a dipping mártogatós porokra is?

Figyelt kérdés

#allergia #műköröm #dipping por
2021. jan. 27. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én mondjuk ismerek olyat, aki a base one zselére is allergiás. Ahol hozzáér a reszeléskor keletkező por, hatalmas vörös foltjai lesznek, amik később ki is sebesednek.
2021. jan. 30. 09:18
 12/14 A kérdező kommentje:
majd kipróbálom,de csak ha helyrejött a kezem,mert a körmeim is eléggé vékonyak lettek.amikor próbáltam a jewerlyen zselével 1-1 ujjamon a lámpa alatt úgy éreztem minha kalapáccsal ütnék úgy égetett.az is lehet,hogy ezért jött elő az allergia,mert 2 évig nem volt semmi bajom.
2021. jan. 31. 09:27
 13/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Találtál megoldást? Nem lehet, hogy az uv lámpa fénye okozza a tüneteket? Nincs napallergiád?
2023. júl. 18. 09:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Az uv lámpában egy év alatt kb annyi uv sugárzást kap az ember, mint a naptól 10 perc alatt. Ha az lenne a gond, akkor a kérdezőnek egész életében egy lesötétített szobában kellene élnie.
2023. júl. 18. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!