Aki allergiás a porcelánra, zselés műkörömre, géllakra mit találtatok amitől nem viszkettek, nem hólyagosodik be az ujjatok és tartós is legalább 2 hétre?
1. válaszoló: Valóban szép az eredeti, természetes állapot, de karácsonykor, ünnepekkor, vagy csak azért mert ÉN (nem a pasik) szeretném, szeretnék szines körmöt, amit nem három naponta cserélek.
2. válaszoló: Én is szomorú vagyok miatta, kb 2 éve jött elősször elő. "Szerencsére" a körömlakkal nekem nincs bajom. Viszont a többi csak egyre rosszabb. Már csak éppenhogy érintkezek vele és majd megörülök a viszketéstől. És már fáj is. Még a shellac-kal szemezek, de azért elég drága, hogy megnézzem allergiás vagyok e rá. Pedig csak egy csepp is elég lenne a bőrömre és kb 1 óra mulva meg is tudnám :/
hogy utálom az ilyeneket, mint egyes... kis hlye enm érti, hogy nem azért vagyunk, hogy a "teremtés koronájának" kedvére tegyünk... bocsi fiúcska, senkit nem térítesz meg.
esetleg körömlakkból a maybelline és a she gel-like körömlakkjai elég jól tartanak, főleg ha ráhúzol egy átlátszó réteget is :/ okosabb ötletem nincs :(
Nekem is ez volt, 3 évig volt műkörmöm és géllakkom felváltva. Idén fogta magát a szervezetem és allergiás lett rá. Szerencsére a körmösöm elvégezte a tanfolyamot és ezt javasolta. Azóta ezt használja nálam (meg a többi allergiás hölgynél is). Imádom, nagyon egyszerű, nem kell vele annyit tökölni mint egy géllakkal vagy műkörömmel 😍😍
Ebben nincsen semmilyen allergizáló anyag és ugyanúgy lehet rá rajzolni, matricázni, stb...
Csak ajánlani tudom mindenkinek és remélem tudtam segíteni! ❤
Nem próbaltam a géllakkot, csak ezt a dipping systemet.
Bács-Kiskun megyében lakok, Székesfehérvárra nincs rálátásom.
Azt elfelejtettem írni, hogy ugyan olyan tartós, 3-4 hetente szoktam menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!