Matt műkörömre ha átlátszó körömlakkot festek, az fényes lesz?
Figyelt kérdés
Megcsináltattam, de meguntam hogy matt fekete és sokára lesz az új csinálva. Ha pl avon fedőlakkot kennék rá, "eltűnik" a mattság? Lehet egyáltalán?2019. jan. 26. 21:14
1/3 anonim válasza:
Semeddig sem tartana a lakk rajta. Kérdezd meg a körmösöd, nem e beférsz, hogy húzzon rá egy fényt. Én is sokszor csinálok ilyet a vendégeimnek. Egyik vendégem például konyhalány, két hét alatt bemattul a körme, de csak 5 hetente töltjük. Félidőnél mindig eljön és kap egy új fényt rá. Pár száz ft-ot szoktam kérni érte.
2/3 anonim válasza:
Műkörömre nagyon jól tapad a sima lakk.
Körömlakk lemosóval töröld át a körmöket és utána lakkozd. Fényes fedőlakktól fényes lesz.
3/3 anonim válasza:
Igen, fenyes lesz, en is ralakkozok olykor a mukormomre, ha mar unom a szinet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!