Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Begyulladt mellpiercing, mi...

Begyulladt mellpiercing, mi legyen?

Figyelt kérdés

Voros duzzadt, gennyes mellpiercingrol beszelunk. Ez utobbi nem nagyon, de egesz nap valadekozik, es emellett kegyetlenul faj. Octenisepttel es betadinnal kezeltem eddig, de lenyeges javulast nem latok. Kicsit megijedtem, mert ereztem egy csomot alatta a mellemben, ami eddig nem volt ott.

Mi legyen, menjek dokihoz? Csak az a baj, hogy o ki akarja majd szedni, en meg nagyon szeretnem ha megmaradna a piercingem is, meg a mellem es en is, tehat ha teljesen elfertozodik (vagy mar el van, nem ertek hozza) akkor azert nyilvan nem ragaszkodok a pchez.

Egyebkent egy olyan ket honapja van meg a piercing, es orvosi fem.

2021. jan. 16. 23:03
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Kezelem is, marad a Betadin meg az Octenisept, miszaj rendbejojjon, mert igazan ragaszkodok ehhez a mellpiercing dologhoz :D
2021. jan. 18. 14:12
 22/26 anonim ***** válasza:
haha megertelek, en is imadom az enyemeket :D meg az egyiket amugy lehet nekem is ujra kell majd szuratni, ugyhogy kb ugyanabban a cipoben jarunk :D
2021. jan. 18. 15:06
 23/26 A kérdező kommentje:
Megnyugtato hogy nem csak en vagyok ekkora szerencsetlen 🥲
2021. jan. 18. 15:23
 24/26 A kérdező kommentje:
Ohm... hatha valaki megtalalja a kerdesem surgos esetben: menjetek orvoshoz. En nem mentem idoben, es egy havi antibiotikumozas es onkologiara jarkalas, mikrobiologiai tenyesztes es hasonlok volt az ara.
2021. márc. 1. 22:48
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mit okozott?
2021. márc. 2. 06:54
 26/26 A kérdező kommentje:
Tejcsatorna gyulladast :)
2021. márc. 2. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!