Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Begyulladt mellpiercing, mi...

Begyulladt mellpiercing, mi legyen?

Figyelt kérdés

Voros duzzadt, gennyes mellpiercingrol beszelunk. Ez utobbi nem nagyon, de egesz nap valadekozik, es emellett kegyetlenul faj. Octenisepttel es betadinnal kezeltem eddig, de lenyeges javulast nem latok. Kicsit megijedtem, mert ereztem egy csomot alatta a mellemben, ami eddig nem volt ott.

Mi legyen, menjek dokihoz? Csak az a baj, hogy o ki akarja majd szedni, en meg nagyon szeretnem ha megmaradna a piercingem is, meg a mellem es en is, tehat ha teljesen elfertozodik (vagy mar el van, nem ertek hozza) akkor azert nyilvan nem ragaszkodok a pchez.

Egyebkent egy olyan ket honapja van meg a piercing, es orvosi fem.

2021. jan. 16. 23:03
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szedesse ki veled az orvos a pc-t, minthogy a későbbiek folyamán ahogy írtad is gondok legyenek..
2021. jan. 16. 23:08
 2/26 A kérdező kommentje:
Na jo igen, de ha esetleg meg lehetne menteni a pct is, az nyilvan jobb lenne :(
2021. jan. 16. 23:09
 3/26 Noren1989 ***** válasza:
47%
Egyetértek #1essel. Szövődmémyek esetén meg fél mellel is lehet élni...
2021. jan. 16. 23:10
 4/26 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy írtad is, nem értesz hozzá, és nem tudod mekkora a baj. Szóval mindenképp nézesd meg, mert nagy baj lehet. Akár menj vissza oda, ahol szúrták, de a doki a biztos. Hidd el, ok nélkül nem fogja kiszedni.
2021. jan. 16. 23:44
 5/26 A kérdező kommentje:

Jol van, koszi a valaszokat! Akkor azt hiszem hetfon beugrok a piercingeshez... addig ki kell birnia

Bar most kiszedtem, mondvan megtisztitom, de igy mar nem tudom visszatenni, mert kicsi bele, ugy meg van duzzadva :D szoval vegulis csak kikerult, de megnezegem a biztonsag kedveert

2021. jan. 16. 23:46
 6/26 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenkor nem szabad a kelleténél többet mozgatni, kivenni pedig tilos! A piercerhez kell elmenni, mert ő rengeteg ilyet látott már, és tudja, hogy mikor kell orvoshoz menni, és mikor elég a házi kezelés. Ha már kivetted, ne erőltesd vissza, mert tényleg csak az egészségedet kockáztatod. Néhány napig kezeld a helyét, majd hagyd benőni és néhány hónap múlva szúrasd újra. Az orvosok általában nem tudnak mit tenni a nehezen gyógyuló piercingekkel. Azt mondják, hogy vedd ki, vagy ha már okozott súlyosabb problémát, azt kezelik.
2021. jan. 17. 08:32
 7/26 A kérdező kommentje:
Visszaraktam amugy... bar a masik vegen nem tudom ra visszarakni a golyot... egyre rosazabbat teszek vele, igaz? Xd
2021. jan. 17. 11:22
 8/26 anonim ***** válasza:
79%
Igen.
2021. jan. 17. 16:43
 9/26 A kérdező kommentje:

Elmentem piercerzeh, es jol lecseszett :D

Koszi mindenkinek a valaszt amugy ;)

2021. jan. 17. 18:15
 10/26 Noren1989 ***** válasza:
30%
Mi lett végül a megoldàs, mit mondott a piercer?
2021. jan. 17. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!