Begyulladt mellpiercing, mi legyen?
Voros duzzadt, gennyes mellpiercingrol beszelunk. Ez utobbi nem nagyon, de egesz nap valadekozik, es emellett kegyetlenul faj. Octenisepttel es betadinnal kezeltem eddig, de lenyeges javulast nem latok. Kicsit megijedtem, mert ereztem egy csomot alatta a mellemben, ami eddig nem volt ott.
Mi legyen, menjek dokihoz? Csak az a baj, hogy o ki akarja majd szedni, en meg nagyon szeretnem ha megmaradna a piercingem is, meg a mellem es en is, tehat ha teljesen elfertozodik (vagy mar el van, nem ertek hozza) akkor azert nyilvan nem ragaszkodok a pchez.
Egyebkent egy olyan ket honapja van meg a piercing, es orvosi fem.
Jol van, koszi a valaszokat! Akkor azt hiszem hetfon beugrok a piercingeshez... addig ki kell birnia
Bar most kiszedtem, mondvan megtisztitom, de igy mar nem tudom visszatenni, mert kicsi bele, ugy meg van duzzadva :D szoval vegulis csak kikerult, de megnezegem a biztonsag kedveert
Elmentem piercerzeh, es jol lecseszett :D
Koszi mindenkinek a valaszt amugy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!