Begyulladt mellpiercing, mi legyen?
Voros duzzadt, gennyes mellpiercingrol beszelunk. Ez utobbi nem nagyon, de egesz nap valadekozik, es emellett kegyetlenul faj. Octenisepttel es betadinnal kezeltem eddig, de lenyeges javulast nem latok. Kicsit megijedtem, mert ereztem egy csomot alatta a mellemben, ami eddig nem volt ott.
Mi legyen, menjek dokihoz? Csak az a baj, hogy o ki akarja majd szedni, en meg nagyon szeretnem ha megmaradna a piercingem is, meg a mellem es en is, tehat ha teljesen elfertozodik (vagy mar el van, nem ertek hozza) akkor azert nyilvan nem ragaszkodok a pchez.
Egyebkent egy olyan ket honapja van meg a piercing, es orvosi fem.
Sok helyrol hallottam mar, hogy nem jo (semmifele krem igazabol), mivel nem szivodik fel rendesen es ezert megragadnak benne a bacik. Ezert jobb a betadine, octenisept, stb, ami pl spray es igy gyorsan felszarad, nem hagy maga utan ilyen ragados feluletet. :)
Bocsi amugy hogy csak igy beleszolok 😅 Piercer szeretnek majd lenni ezert gondoltam elmondom, hatha segitek a tanaccsal. :)
Nem, nem semmi baj! Orulok neki ha tanacsot adsz, dehogy haragszom! :D
Lehet hogy akkor a tetrant visszafogom, es elorebb helyezem a betadint... de mindent rakok hatha jobb lesz
Update: felebredtem ejszaka arra hogy iszonyatosan faj, hanyingerem van es szedulok. Nem rudom miert volt, de olyan sapadt voltam hogy az osszes erem latszott mindenhol, 35fok volt a testhomersekletem es majdnem elajultam. Fajdalomcsillapito se segitett. Szoval feladtam. Kiszedtem. Azota jol vagyok, nem is faj, nem is olyan piros. Majd ujraszuratom mashol jovore talan :(
Tenyleg azt hittem hogy meghalok tegnap
jesszus! ez nagyon rosszul hangzik, sajnálom!
de az a lenyeg, hogy most mar jol vagy :)
meg azert kezelgesd szerintem egy ideig igy is, hogy kiszedted, nehogy megint visszaterjen a problema... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!