Nagy fenekű lányok, ti hol vesztek bugyit?
Másnak is ekkora probléma a bugyivásárlás?
1. Nagy a fenekem: 100 cm a csípőm, 63 cm a derekam, szóval a franciabugyik nem nekem valók.
2. Csak pamut anyagú bugyit szeretnék, mert fogékony vagyok a fertőzésekre.
3. Nem szeretném, ha a varrása átütne a ruhámon, de a varrásmentes bugyiknak, amikkel eddig találkoztam, olyan egészségtelen, műanyag az anyaga. És a legtöbb bugyit oldalt olyan vastagon beszegik, hogy a nagymamám se venné fel.
4. Szeretném, ha amellett, hogy jól néz ki, kényelmes is lenne, egész nap hordható.
A kínaiban nem találok bugyit, mert néha az XL-es is kicsi, pedig nem vagyok elhízott, és a szabása se az én fenekemre való. Pepcóból szoktam venni, azokat hordom mindennapokra, de kb. 3 mosás után elszakadnak. Fontosabb eseményekre tangát veszek, de nem akarom a mindennapokban azt hordani.
Lehet, hogy drágább bugyikat kellene vennem, de azokat fel lehet próbálni az üzletben? Annyiszor volt már, hogy megvettem egy bugyit, de nem lett rám jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!