Ti suliba milyen sminket csináltok és hogyan hordjátok a hajatokat, illetve miket vesztek fel?
Anyukám szerint túl kihívóan járok suliba.
A sminkem ebből áll: alapozó, korrektor, púder, szempillaspirál, szájfény
Öltözködni meg általában egy csinos felsőben+szoknya harisnyában megyek (de semmi túl rövid szoknya, vagy kivágott felső)
Azért azt leírhattad volna, hogy 12 vagy 17 vagy, nagyon nem mindegy.
Küldhettnél vmi internetes képet, hogy mennyire rövid a szoknya. A suliban sokan járnak szoknyába amiből konkrétan láttni az alsóneműjüket pláne lépcsőn és ők is azt hiszik, hogy normális méretű a szoknyájuk.
A smink is attól függ mennyi idős vagy én pl. 12 évesen így sminkeltem kb. mint te most 3 évvel később meg: tus és szempillaspirál max. de általában csak spirál :)
Köszi a válaszokat
Én se használnék alapozót, meg ilyesmiket ha nem lennék bőrhibás...a ruháimmal meg én sem értem, hogy mi a baj
2#-es vagyok
Igen, a ruháiddal nincs semmi baj. Csininek tűnik így leírás alapján.
És ez hatalmas klissé lesz, tudom de inkább ne alapozozz, sokat fog segíteni. Én bármilyen drága, minőségi terméket használtam mégjobban kipattogtam.
Mióta voltam kozmetikusnál szépen tisztul a bőröm és nem használok alapozót csak nagyon ritkán eseményekre. Durva akném van folyamatosan 20 patti kb. plusz a régiek helyei.
Köszi, hogy próbálsz segíteni, de nekem nem pattikkal, hanem ekcémával van a bajom :c és utálom ha nézik, vagy látják...
Neked jobbulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!