11/22 A kérdező kommentje:
perszehogyazért
2010. aug. 14. 13:21
12/22 anonim válasza:
Hát pedig tényleg k*rva szar az alakod.És állítom az enyém sokkal jobb.És te kérdezted a véleményünket,mi csak az igazat mondjuk;) Nem nyalunk be neked fölöslegesen.És szánalmas vagy,hogy ide tolod fel a zsíros valagad és elvárod,hogy dicsérjük.És még milyen flegmap*csa vagy.Csak gratulálni tudok(Y)
13/22 anonim válasza:
szerintem szar alakod van és ezzel mindent elmondtam, úgyhogy vegyél vissza magadból lesz.rom milyen oldalról a segged, ennyi bőven elég volt belőled. 19 f
14/22 anonim válasza:
a kép nem éppen sokat mutató. ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen az alakod akkor én a helyedben feltennék még egy képet oldalról amin látszik a lábad a popsid, meg egyet előről is amin szintén látszik is valami. és akkor már fehérneműs kép legyen, mert ez semmire se jó.
a kép alapján jó vaskos a kezed, rövid a lábad és kicsit tömzsi és még laposnak is tűnsz. ez sz#r kép. tegyél fel jobbat. bocsi
22f
15/22 anonim válasza:
"a kép alapján jó vaskos a kezed, rövid a lábad és kicsit tömzsi és még laposnak is tűnsz. ez sz#r kép. tegyél fel jobbat. bocsi
22f"
Pont ugyanez. Vastag a combod, hozzá lapos a segged.
22/L
16/22 anonim válasza:
megnéznéd aki azt irja h szar? jo nézzél:DD szar alakod van sztem.. vastag a combod és lapos a segged.
17/22 anonim válasza:
aj én nem tudom megnézni a képet, nem hozza be :/
18/22 anonim válasza:
kis húsoskezű :D:D lehet most hoztunk létre egy anorexiás véglényt
20/22 anonim válasza:
Amúgy meg azért sem kell védeni a dagikat,mert a végén azthiszik,hogy az a normális,hogy ducik.Aztán majd nagyot néznek,ha tovább híznak 5 kilós sérv nő a hasukon.Pont tegnap láttam egy ilyet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!