Körmösök! Rendeltem körmös szettet, de mielőtt elkezdem használni gondoltam megkérdezem hogy pontosan mi mire való?
Kaptam 2 doboz selyem zselét, és mellé még egy színes zselét. Az egyik kérdésem hogy a hozzá kapott színes zselé, ami ezekhez volt egybe csomagolva, ugyanazt a célt szolgálja mint a selyemzselé?
Illetve kaptam építőzseléből 3 szinűt, ez világos mire való, de ezek mellé csomagolva kaptam még 3 színes zselét, ezek csak arra szolgálnak hogy esetleg az átlatszó épített körömnek egy kis színt adjunk?
Előre is köszi a válaszokat!
Így lehet nem kéne egyből belefognod.
Nézz meg pár youtube videót, legtöbb cég a saját termékeivel szokott feltenni. Abból sokat tanulhatsz. Illetve a lépéseket, előkészítés, fertőtlenítés, hibalehetőségeket is elmondják. Többet ér mint itt egy egy mondat úgy, hogy azt sem tudni milyen terméket vettél, milyen eszközeid vannak.
Linkeld be a szettet, amit vettél. Úgy meg tudom nézni, hogy minden benne van-e ami kell vagy sem.
Utána tudok segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!