Szőrös lábujj lányokon?
Figyelt kérdés
Egy körmös ismerősöm gyakran felteszi a facéra a munkáit és látni,hogy több lánynak is szőrszálak vannak a lábujjain.Van akinek csak picik,mert le van nyírva,másnak hosszú. Onnan nem szokták leszedni,vagy ez lényegtelen?2020. dec. 11. 12:10
1/12 anonim válasza:
Az igényes körmös leretusálja a kényes dolgokat posztol ás előtt, ha már véletlen ott marad...
Van aki nem szedi le, van aki elfelejti leszedni..
2/12 anonim válasza:
Akit zavar, az leszedi. Én pl. évek óta gyantázom a lábujjaimat és a lábfejemet is. Akit meg nem zavar, az úgy hagyja. Ennyi.
3/12 anonim válasza:
Csak az igénytelenek hagyják meg a lábujjon a szőrt.
4/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem mondanám 3 as. Inkább azt,hogy a jelek szerint ennek semmi jelentősége nincs. Ha nem közeli kép lenne a lábról.lehet észre sem vettem volna.
2020. dec. 11. 12:53
5/12 anonim válasza:
nekem minimálisan látható, halvány pihe szőr van ott, de ki szoktam szedni csipesszel, mert nem tetszik, de ha meghagynám se lenne gáz. viszont akinek erős, sötét szőre van, szeritem annak mindenképpen ki kéne szedni, mert csúnya.
ha már a körmös közei képet tesz fel, előtte kiszedhetné vagy leretusnálhatná a képről, mert ez így fura szeritem.
6/12 anonim válasza:
Igenis igénytelen a szőrös lábujj. Itt a bizonyíték.
7/12 A kérdező kommentje:
Oké,neked nem bejövős,tudomásul vettük.
2020. dec. 11. 15:47
8/12 anonim válasza:
Ha én férfiként epilálok, akkor egy nőnek is alap dolognak kéne ennek lenni.
Ellenkezőleg igénytelen.
Ha már a köröm csinosítására van ideje akkor legyen az epilálásra is.
9/12 A kérdező kommentje:
Oké, de most már állítsd le magad. Elmondtad a véleményed, lépj le, nem rólad szól minden. Mr. Tökéletes.
2020. dec. 11. 19:32
10/12 anonim válasza:
Nekem nem feltűnő pihék vannak rajta, ha nagyítóval nézed látod :D Sötétbarna a hajam, de kis pihe szőke szőrzettel lettem megáldva mindenhol. Engem nem az zavar hogy látszik (mert nem), szimplán csak szeretem ha mindenhol szőrmentes vagyok, úgyhogy én leszedem :) Persze szerintem tök oké ha valaki nem szedi le (bármilyéről), mindenkinek a saját teste, van annyi dolgom hogy nem máséval foglalkozom, ha meg nem lenne, csinálnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!