Normális hogy görbék a lábujjaim? Fiu/20
Figyelt kérdés
Mindig zoknit hordok még alvásnál is mert nem szeretem ha látom vagy családom lássa. Szégyenlős vagyok alapból. Nyáron sosem vehetek fel szandálat vagy papucsot és kerülöm a strandot stb...
Ez a lábam:
2019. febr. 15. 13:13
1/5 anonim válasza:
Teny hogy nem a legszebb emberi testrészeink a labujjak.
A tièd nem vészes. Nem értem hogy miert takargatod. Ennél ezerszer igenytelenebb, csúnyàbb làbakat felvàlalnak!
Ès igen, normàlis hogy görbék. Mindenkinek màsmilyen! :) Szerintem nincs semmi szényelni valód miatta. Tök hetköznapi làb.
2/5 anonim válasza:
Én semmi különösen nem látok rajta.
Nekem meg görbe mind a két kisujjam a kezemen.
4/5 anonim válasza:
Semmi baj nincs a lábaddal. Csak te látod akkora problémának, hogy nem hajszálegyenes. :)
5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépek a lábaid, 46F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!