Ciki, hogy görbék a lábujjaim? = ( Felvehetek nyitott cipőket, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
A nagylábujjam kivételével mindegyik az. L2009. júl. 24. 11:47
1/12 anonim válasza:
nekem pont a nagylábujjam görbe:D én hordok papucsot,sztem te is hordj nyugodtan!
2/12 anonim válasza:
nekemis pont a nagylábujjam, és nagyon zavar, nemis hordok elöl nagyon kivágott szandikat,mert sztem gáz. majd megcsináltatom ha lesz pénzem, az tuti.
amúgy az eltérés nagyságától függ. ha téged zavar, olyan cipőt válassz amiben nem látod, h ne aggasszon az h ki mikor nézi a lábujjad.
3/12 anonim válasza:
jaaaj ne hülyéskedjetek.. hordjatok még jó, komolyan.. senki nem nézi, bár én most rászoktam, mert cipőt keresek, de egy görbelábujj, vagy kettő.. nebolondozzatok..:)
4/12 anonim válasza:
A lényeg,hogy te jól érezd magad!Az utcán előbb fogják megnézni azt,hogy milyen cipő van rajtad,mint hogy milyenek a lábujjaid..
Egyébként egyik ismerősömnek a kis lábujja szinte kifli alakú,de szerintem tök édes!! :) (Szóval,lehet hogy valami nem tetszik magadon,de valakinek viszont lehet,hogy pont az fog megtetszeni.)
5/12 anonim válasza:
Nekem meg nagyon hosszúak, ráadásul csontosak is. Ennek ellenére szoktam papucsban járkálni az utcán. Úgyhogy szerintem te is nyugodtan vegyél nyitott cipőt, ha tetszik.
6/12 anonim válasza:
Nem is értem hogy visel így el téged a társadalom. Ne vegyél papucsot, tuti kivégeznének. Na jó most komolyan. Szerinted kit érdekel a lábujjad?
7/12 anonim válasza:
Az enyémek hosszúak,csontosak,és a görbe, és az egyik mutatóujjam hosszab,mint a hüvelykulyam,de engem nem érdekel.Szoktam papucsban járni,és szerintem az utcán a lábbujjam az utolsó amit megnéznek rajtam
8/12 anonim válasza:
14:48 vagyok
Bocsi nem tudok írni!
2 görbe
9/12 anonim válasza:
fogd fel űgy h attól avgy különleegs és egyedi. (am a legtöbb embernek nem szépek a lábujjai :P ) nyugodtan hordj papucsot mászkálj mezitláb xd
10/12 anonim válasza:
Vegyél nyugodtan,senki sem nézi...nekem pedig a második lábujjam hosszabb és picit görbe is de nemérdekel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!