Aki a lábfejét fotón kiposztolja (pl pihenés, nyaralás, két mezít láb látszik meg az égbolt, vízpart) az nem gondolja, hogy a lábujjainak a formája, görbületei, lábfeje részletei akár elemző tekintet alá eshet?
Figyelt kérdés
Manapság marha "eredeti" ötlet (komolyan az instarepeat-on lenne a helye) hogy boldog boldogtalan lefotózza a mezítlábát napozás közben, vagy heverészés közben és kiposztolja. Viszont így a lábfej hibái, lábujjak görbületei stb stb minden részlet látszik a képen, akár korlátlan elemző nézegetést lehetővé téve. Ha már a lábujj lábfej nem annyira szemérmes takargatnivaló az utcán, lásd papucs és szandáldömping, de ott mozgásban van. A fotón azonban nem.,ez nem zavarja az így posztolókat?2018. júl. 30. 21:49
1/5 anonim válasza:
Én nem posztoltam még ilyen képet, mert nem szokásom ilyesmiket kirakni, de ez a része abszolút nem tart vissza. Felőlem korlátlanul elemezgetheti a lábujjam görbületeit bárki, akinek erre kapacitása van.
2/5 anonim válasza:
Szeretem ezen női lábakat, talpakat nézni, és szerintem jók ezek a képek, azon kívül, hogy semmi értelme...
3/5 anonim válasza:
Ki csinál ilyet? :D Láttam már ilyen fotót, de nem kezdtem el elemezni a lábujjait! xD Nagyon beteg dolog, már ne is haragudj!
4/5 anonim válasza:
Te hülye vagy.
Sok ilyen kép van, de szerintem még egy lábfétises is leszarja azt, amiről írsz.
Ha azt írtad volna, hogy igénytelen, azt mondom oké, de ilyen hülyeséget.
5/5 anonim válasza:
Egyszer az egyik ismerősöm is kiposztolta a lábát... és olyan volt mint valami rágcsálóé🤤😝😨😵
Sajnos megláttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!