Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a szemöldökbe borotválgatás...

Ez a szemöldökbe borotválgatás most valami divat?

Figyelt kérdés
Pár hónapja elém jött valami insta celeb képe, akinek az egyik szemöldökében volt egy "szünet", mintha valami miatt sérült lenne és egy kis sávban nem nőne. Azonban egyre többet látom, sok csaj képén, ráadásul nyilvánvalóan csak egy darabig van. Ez most valami új divat? Ez lenne a szép? Velem van a baj, hogy nem értem?
2021. jan. 2. 22:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Az kb 15-20 éve volt divat falun meg a proliknál.
2021. jan. 2. 22:59
 2/13 A kérdező kommentje:

Igen? Biztos, ugyanarra gondolunk?

[link]

Mert én tényleg mostanában láttam, főleg instás jányok képén. Bár itt pont egy faszi is csinálja, ami még zavarbaejtőbb.

2021. jan. 2. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Igen divat lett.
2021. jan. 2. 23:04
 4/13 anonim ***** válasza:
26%

Ez már megy egy pár éve sajnos. Olyan 2017 körül lett népszerű az önbizalomhiányos tiniribik körében. De a fiúkák is előszeretettel választják eme csodálatos szőrzetstílust.

Egyébként szerintem nagyon visszataszíó, kifejezetten ronda. Nem ettől lesz valaki húdemenő.

16/L

2021. jan. 2. 23:30
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
*visszataszító.
2021. jan. 2. 23:31
 6/13 A kérdező kommentje:

Akkor eléggé le vagyok maradva, ha ez már 2017 óta létezik :)

Amúgy van ennek valami megfogható jelentősége, vagy csak úgy csinálják, mert miért ne?

2021. jan. 2. 23:38
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
Valószínűleg azért, mert tetszik nekik/látták vmi sztáron/közösségi médiában stb. Különösebb jelentősége nincs. A divatból cigizéshez tudnám hasonlítani.
2021. jan. 2. 23:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezt főleg leszbikus vagy biszex lányoknál láttam eddig
2021. jan. 3. 12:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Csaj képén? Ezt férfiak csinálják! Ezek mocskok már ezt is ellopják tőlünk mint az összes ruhánkat?

A hosszú fehér zokni feltűrt gatyaszárral is férfi divat volt ,de már rúvnyákon is láttam már.

2021. jan. 3. 18:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van az elsőnek, ez már volt divat egy kb 15 éve, illett a susogós meg a focista haj mellé. Most akkor valaki megint feltalálta a spanyolviaszt.
2021. jan. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!