Miért lett ilyen nagy divat a kerek szemüveg?
Figyelt kérdés
Majdnem mindenkinek, akinek a megszokott fekete, vastag keretes szemüvegje volt, átvaltott ilyen vékony, átlátszó, bazinagy kerek szemüvegre. Nektek tetszik?2020. dec. 11. 12:21
1/11 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam... Szerintem kb. senkinek nem áll jól, legalábbis nekem még senkin nem tetszett.
2/11 anonim válasza:
Jó kérdés, de valóban nagyon előnytelen stílus szerintem is, kb. 1% van, akinek ténylegesen jól is áll, mindenki más olyan vele, mint a nagyanyám a nyolcvanas években...
4/11 anonim válasza:
Ha a tinikre gondolsz ők a koreai popénekesektől vették át ezt a stílust
5/11 A kérdező kommentje:
Nem csak a tinik, rengeteg felnőtt is hordja, aki eddig teljesen másfajtát viselt.
2020. dec. 12. 13:24
6/11 anonim válasza:
3-asnál a pont. Ennyi erővel bármiről megkérdezheted, hogy miért lett divat, egyiknes sincs más oka. Gondolom csak feltűnt, hogy mindig más a divat, na, hát most ez. Majd nemsokara nem ez lesz. A kétezres evekben miért a keskeny lencséjű vaskos szárú szemüveg volt a divat? Szerintem meg az volt ocsmány, mint a rohadtélet. :D
7/11 A kérdező kommentje:
Fogadok, kedves utolsó, hogy te is egy 16 éves kis tini vagy, aki a koreai popénekeseket hallgatja. A kettő közül valamelyik vagy, az tuti. A 4es adta a jó választ, ő választ adott a kérdésre. Nem azt kértem, hogy cáfold meg a kérdésem. Ez egy tini divat, amit elkezdett valaki és mivel rengetegen folytatták, mindenkinek olyan kell, mert hogy ez a "divat". Mondhatnal ezt bármire, Adidas, Nike, Vans cipők, felhajtott farmerszár, hosszú, combig érő csizma...ezek mind divatok, mert egy tini elkezdte és amiért több folytatta, mindenkinek ez kell.
2020. dec. 12. 17:30
8/11 anonim válasza:
Nem nekem írtad, de miért hiszed, hogy a tinik kezdték el? A húgom 30 éves, qrva jól áll neki a kerek szemüveg, és azért azt vette meg, mert végigpróbáltuk a Vision Express egészét, és az illett legjobban a fejéhez. A kockás állát ellensúlyozza a szemüveg vonala. Egyikünk sem tudja, mi a tinik közt a divat.
9/11 veterán vas válasza:
Jah' a tinik és a divat.
Mamám borogass!!!!!!
Hallottál már Mahatma Gandhiról vagy John Lennonról?
Szerinted milyen szemüveget viseltek?
10/11 anonim válasza:
Valamiért kitörölték a válaszom, amiben amúgy közöltem, hogy a szemüvegek alapból mind kerekek voltak, a szögletes, meg egyéb más alakú szemüvegek csak később alakultak ki. De nehogy azt hidd, hogy funkcionalitásból. Megsúgom, divatból. :'''D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!