Szemüveg mennyire ciki szerintetek?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy rég óta szemüveges vagyok. És én nem szeretem. Most találkoztam valakivel, meg beszélgettem egy másik valakivel, és azt mondják, hogy szerintük nem ciki, nem gáz. Sőt az egyikük szerint "cuki"! Mi erről a vélemény?2020. nov. 9. 18:47
A kérdező szavazást indított:
Nem áll jól, ciki
Nem ciki
Semleges
Inkább kontaklencse
50 szavazat
1/16 anonim válasza:
A szemüveg egy korrekciós eszköz, ami nem mellesleg még jól is állhat a viselőjének (ez pl egy mankóról nem annyira mondható el sajnos). Semmi ciki nincs benne. Nem ismerek olyan embert, akinek tényleg rosszul állna, tudni kell hozzád illő keretet választani.
2/16 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Ha kell kell, ha nem kell nem kell. És van akin meg nagyon előnyösen áll. Nem véletlen, hogy sokan divatból is hordanak 0-ás szemüveget. A szemüveg öltöztet (szokták mondani).
3/16 anonim válasza:
Nekem is van szemüvegem és én szeretem mert hozzátesz a kinézetemhez és jól is áll.
5/16 anonim válasza:
Én sokáig utáltam, de rájöttem, hogy eddig csupán előnytelen keretet választottam. Most olyan van, amiben eskü jobban nézek ki, mint nélküle és megszerettem. :) Szóval csak válassz egy hozzád illőt, ami kiemeli az arcodat! :D
6/16 Sunshinedoll válasza:
Már miért lenne egy látási probléma ciki ??? Mia másik lehetőség? Hogy nekimegyek a falnak mert nem látok és nem hordok szemveget? Az kevésbé ciki? :D
7/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen, inkább nem veszem fel, és tényleg volt már, hogy neki mentem a falnak ez miatt.
2020. nov. 9. 21:04
8/16 anonim válasza:
:) emlékszem, hetedikben a fél osztálynak szemüveget kellett volna hordania, de kb.mindenki a táskája alján rejtegette, mert cikinek éreztük. A matektanárnak tűnt fel, hogy milyen sokan hunyorgunk. Mindenkivel kipakoltatta a táskáját, és fel kellett venni az alján lapuló szemüveget. Úgyhogy ezen a problémán 13 évesen túlléptünk. Persze óra után mindenki gondosan visszasüllyesztette a szemüveget a táska aljára. :D Felnőtt fejjel azt gondolom, hogy egyáltalán nem ciki a szemüveg. De ha téged zavar, beszéld meg a szemészorvossal az operáció lehetőségét.
9/16 anonim válasza:
Roppant ciki lehet látni.😃 Sosem értettem az ilyet, azért van az optikus, hogy segítsen megtalálni azt a keretet ami neked jól áll, innentől nem értem mit lehet benne cikinek találni ha tetszel magadnak. A problémád megoldása egy új keret.
10/16 anonim válasza:
Nem vagyok szemüveges és ennek ellenére is úgy gondolom, hogy egyáltalán nem ciki. Csak meg kell találni a neked megfelelő keretet és akkor még kimondottal jól is állhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!