Ez a táska megfelelő?
15 éves lány vagyok, iskolatáskának szeretném használni az alábbi Converse táskát:
Kiegészítők
Táskák
---legalul
Classic, Courier zip vagy Classic, Metro (fekete színben)
Ilyet ne vegyél, húzni fogja a válladat, és egy idő után fájni fog a hátad is. (Tapasztalatból mondom) :)
Maradj a hagyományos táskáknál.
Muszáj mindenkinek Converse táskát vennie?!
Nem unalmas, hogy minden 2. tinilány Converse táskával jár?!
Annyira megutáltam már ezt a márkát..
De ha te is ilyen tömegcsaj akarsz lenni akkor megfelelő.
Nekem tetszik, ha neked is tetszik, akkor vedd meg! Ennyi.
Amúgy inkább a Courier Zip.
Köszi a válaszokat! Azért szeretnék Converse-et, mert középsuliba nem szeretnék valami kínai tatyóval menni :S
És azért oldaltáskát szeretnék, mert minden hétköznap busz,villamos,metró/vonat, és nem szeretném, ha a hátizsákomból kilopnának valamit :S (Budapest)
Köszi a válaszokat! :)
uhh, most hirtelen nem jegyeztem meg a nevét, de a sima fekete, fehér csillagos oldaltáska tökjó!=)
csendben megjegyzem, a Björn Borg párezer forinttal olcsóbb, és ugyanolyan jó, már ha nem jobb. nekem Björn Borg oldaltáskám van (buszon tényleg praktikusabb, kevesebb helyet foglal), egy éve vettük, és úgy néz ki, mint újkorában, míg barátnőm műbőr Converse táskája elszakadt 3 hónap után.
egyszó mint száz: műbőrt ne vegyél, csak szövetet, az olcsóbb is!=)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!