Férfiak nektek milyen ez a testalkat? Tetszik vagy nem? Fejtsd ki miért?
2020. dec. 29. 17:54
41/53 A kérdező kommentje:
Googléban találtam a képeket. Testsúly és magasság alapján. Jó kérdés kit ábrázol a kép . Egyébként szerintem nem olyan vészes. Persze lehetne mit alakítani rajta. Egyébként fogyó tendenciában vagyok. Úgyhogy ahogy írtam, ennél már kicsit vékonyabb testalkatú vagyok már.
2020. dec. 29. 19:13
42/53 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm az építő és romboló válaszokat is. 🙂
2020. dec. 29. 19:14
43/53 anonim válasza:
Szerintem inkább töröltesd a kérdésed, de gyorsam, mert kétlem, hogy volt jogod felhasználni erre a célra a képeket. Megütheted a bokád.
44/53 anonim válasza:
#41 HA google-ban találtad, akkor nem is volt lehetőséged engedélyt kérni, tehát qrvára engedély nélkül használod őket.
Mi a tökömért nincs még törölve ez a kérdés?
45/53 anonim válasza:
Hogy lehet egyáltalán még szabadlábon a kérdés írója????
46/53 anonim válasza:
perzse, mert csak ilyen has van meg az anorexias..🤦🏻♀️ aki szerint ez nem nagy, az valoszinuleg soha eleteben nem latott meg normalis, csinos, karcsu, de nem tul sovany not. ez szerencsetlen, hasra hizos genetika es kesz, attol meg, hogy te/a te nod meg ennel is koverebb, ez a has nem lesz kicsi.
47/53 anonim válasza:
#45 Azért túlzásba sem kell esni, de jóval kevesebbért és töröltek már kérdést. ;-)
48/53 anonim válasza:
44, 45
életfogytiglanra ne ítéljük, bakker? ne ezen izguljatok már. ha a kérdező simán belinkelte volna, amit a google nyilvános fotóként kidobott, egyrészt teljesen jogszerű lenne a dolog, másrészt a végeredményt tekintve ugyanaz lenne a helyzet (x ember látja és véleményezi a gyakorin).
49/53 anonim válasza:
#34-es fényévekkel jobb kérdésben szereplő alaktól. :)
50/53 anonim válasza:
#34-es arcát nem látjuk, de valószínűleg egy egészen szép lányról van szó (nem felső kategóriás, de mindenképp átlagos vagy afölött). A kérdező képei meg maximum bizonyos kultúrkörben számítanak bárminek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!