Férfiak nektek milyen ez a testalkat? Tetszik vagy nem? Fejtsd ki miért?
2020. dec. 29. 17:54
11/53 anonim válasza:
nem jön be, nekem túl tömzsi és hasas.
12/53 anonim válasza:
Nyárig még lehet nagyon jó alakod.
13/53 anonim válasza:
Az utolsó képen nagyom furcsa a hátad középen a gerincednél. Az valami árnyék, vagy épp egy alien bújik ki belőled? :)
14/53 anonim válasza:
Jó húsban van a képen szereplő nő. De ha feldobná magát társkeresőre (nyilván nem kell ilyen képeket feltenni) pillanatok alatt 100 fölött lenne a leveleinek a száma.
15/53 A kérdező kommentje:
Szerintem az valaminek az árnyéka lehet. 🤷
2020. dec. 29. 18:11
16/53 anonim válasza:
Kicsit hájas, de ha ledobna pár kilót, akkor jobban nézne ki.
17/53 anonim válasza:
Nekem ez már dagadt kategória, elég ronda teste van.
18/53 anonim válasza:
Kicsit sok, de nem vészesen. Ha odafigyelsz mit eszel, remek alakod lehetne.
31/F
19/53 anonim válasza:
legalabb egy 10 kilot le kene dobnia a kepen szereplo nonek. foleg elol, a hasi resz necces, semmi derek, pohos has. oke, hogy nem kell mindenkienk vekonynak lennie, de ez igy nagyon nem vonzo, mert semmi formaja nincs, kb nagyobb a hasa, mint a melle es csipoje, tipikus oszloptest. persze valakinek biztos ez is megfelel.
20/53 anonim válasza:
És mitől vannak azok a kidudorodó bordák, alatta meg a bemélyedés? Nekem sincs ilyen, pedig 185/63 vagyok jelenleg.
Bocs, lehet inkább nekem nem is szabadott volna ideírnom. :D
Ugye nem magassarkúban csinaltad a képeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!