Nőként 173 centihez mennyi az ideális test súly ? Inkább vèkonyabb lànyoknak
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 19:05
11/11 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ. Ismerek olyan lányt akinek ezzel a magassággal tökéletes vékony alakja van 55 kilósan, szép mellek, vékony derék, szép combok, popsi.
És itt vagyok pl én 171 centi 58 kiló, beesett arc, vastagabb combok, lapos fenék, kicsi mell, széles váll, csonti kezek :D az arccsontom és a medencecsontom szabályosan kiáll, ha nem érem el minimum a 60 kilót. De 52-nél már a gerincoszlopom is kilátszik.
173 centihez átlagban szerintem 60-tól 75 kg-ig, ha arányosan oszlik el rajtad a súly, teljesen rendbe van. Ha alapból jó a genetikád, akkor már ha eléred az alsó küszöböt jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!